Ανόρθωση: Μόνο νίκη και τίποτα άλλο

Για την Ανόρθωση ο σημερινός της αγώνας (18:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την ΑΕΚ είναι μιας κατευθύνσεως.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της κατάκτησης των τριών βαθμών θα αποτελεί μεγάλη οπισθοχώρηση. Με αντίπαλο μια ομάδα που αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που διεκδικεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μια ομάδα που σήμερα στοχεύει μόνο στη νίκη, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις μέτριες και κάποτε απογοητευτικές εμφανίσεις, παρουσιάζοντας το

καλύτερό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Αυτό άλλωστε ζήτησε και η αντιπροσωπία των οργανωμένων φίλων της Ανόρθωσης στη χθεσινή τους επίσκεψη στην τελευταία προπόνηση. Μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, ζητώντας τους να καταθέσουν και την ψυχή τους με στόχο τη νίκη.

Υπερτερεί
Σε ό,τι αφορά την προϊστορία μεταξύ των δυο ομάδων σε αγώνες των πλέι-οφ, η Ανόρθωση σε τέσσερεις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ έχει νικήσει δυο φορές, έχει ηττηθεί μια, ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος. Σε ό,τι αφορά επίσης και την προϊστορία της Ανόρθωσης στη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, ενώ έχει δεχθεί και δυο ήττες. Ωστόσο, τις τελευταίες τρεις χρονιές δεν έχει νικήσει, μετρώντας δυο ήττες και μια ισοπαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα