Ψηλά τα κεφάλια και βελτίωση

ΕΡΜΗΣ
Η ήττα από τον Απόλλωνα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αποτυχία για τον Ερμή, καθώς πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος μαζί με τον ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει όμως η αίσθηση σε όλους στο στρατόπεδο των «φτεροπόδαρων», πως δεν έδωσαν αυτά που μπορούν στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί και έχασαν πολύ εύκολα το παιγνίδι.

Το παρήγορο είναι ότι βαθμολογικά δεν στοίχισε η ήττα, μιας και η ομάδα διατηρήθηκε στην 6η θέση. Ως εκ τούτου, όλοι βλέπουν μπροστά και την

απαιτητική συνέχεια. Βέβαια, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα κάνουν την αυτοκριτική τους, καθώς με ανάλογες εμφανίσεις δύσκολα θα υλοποιηθεί ο στόχος της πρώτης εξάδας.

Τα παιγνίδια με Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα, τα οποία ακολουθούν, θεωρούνται πολύ κρίσιμα για τη μετέπειτα πορεία τους και ειδικά στην προσπάθεια που γίνεται για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Πρόκειται για αγώνες που θα χρειαστεί να αποδώσουν καλά οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κοσμά, άρα είναι ξεκάθαρο πως επιβάλλεται να προκύψει βελτίωση.

Οι διακυμάνσεις που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές στην απόδοσή τους από παιγνίδι σε παιγνίδι είναι κάτι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα