Ακάθεκτος για πρωτιά ο Green Air Παφιακός

ΒΟΛΕΪ
Η πορεία «τρένου» του Green Air Παφιακού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας συνεχίστηκε και την 11η αγωνιστική. Οι Παφίτες κέρδισαν έστω και δύσκολα στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 και παρέμειναν στην πρωτιά. Η Αναγέννηση έδειξε για άλλο ένα αγώνα ότι δίκαια διεκδικεί την τετράδα και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς.

Αφεντικό

η Ομόνοια
Νέα νίκη που της δίνει ώθηση για τη συνέχεια πέτυχε η Ομόνοια, η οποία στο «Σπύρος Κυπριανού» κέρδισε την Pokka Α.Ε. Καραβά με 0-3 σετ και αναμένει το ντέρμπι με τον Green Αir Παφιακό. Η Pokka Α.Ε. Καραβά προσπάθησε κυρίως στο δεύτερο σετ.

Πάτησε «τετράδα» ο ΑΠΟΕΛ
«Πάτησε» τετράδα ο ΑΠΟΕΛ. Το εντυπωσιακό ντεμαράζ των «γαλαζοκιτρίνων» συνεχίστηκε και στην 11η αγωνιστική, αφού εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την έδρα τους κερδίζοντας την Ανόρθωση με 3-1 σετ (σ.σ. δεύτερη νίκη επί της «Μεγάλης Κυρίας»). Οι «γαλαζοκίτρινοι» εξασφάλισαν 17 βαθμούς και ξεπέρασαν την αντίπαλό τους, ενώ ισοβαθμούν με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Γυναικών: Ντέρμπι κορυφής στη Λάρνακα
Με το ντέρμπι Τεχνοοοικία ΑΕΚ - Sabbianco Απόλλων, που θα διεξαχθεί στις 20:00 στο «Κίτιον», συνεχίζεται απόψε το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης.
Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Ολυμπιάδα Ν. υποδέχεται στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης (ΑΤΙ) την Αναγέννηση Δερύνειας (20:00).

O αγώνας BetOnAlfa ΑΕΛ - ΘΟΙ Αυγόρου θα διεξαχθεί το Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:00, αφού την Τετάρτη οι Λεμεσιανές αντιμετωπίζουν σε ένα ιστορικό αγώνα για τους 8 του CEV Challenge Cup Γυναικών την Νεσατέλ Ελβετίας εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα