Προβάδισμα της Άρσεναλ για το «παιδί-θαύμα» της Σπόρτινγκ

Η Άρσεναλ έχει το προβάδισμα απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για τον 17χρονο Ζουέλσον Φερνάντες, το «παιδί-θαύμα» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με την πορτογαλικά «A Bola» η ομάδα του Λονδίνου είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού, πληρώνοντας την ρήτρα των 45 εκ. ευρώ που ζητάει η Σπόρτινγκ για να τον παραχωρήσει. Η Άρσεναλ θέλει καλύτερη τιμή, αλλά οι Πορτογάλοι μέχρι στιγμής δεν δείχνουν διατεθειμένοι να... πέσουν κάτω από τα 45 εκ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα είναι

η δεύτερη στην... κούρσα μιας και ενδιαφέρθηκε για τον Φερνάντες αλλά μέχρι εκεί μιας και δεν έχει υπάρξει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η τρίτη είναι η Γιουβέντους η οποία επίσης ενδιαφέρθηκε για τον 17χρονο, μάλιστα σύμφωνα με την «A Bola» την υπόθεση προχωράει ένα γκρουπ επιχειρηματιών από το Τορίνο, το οποίο προφανώς θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του νεαρού. Αλλά τα 45 εκ. ευρώ, φαντάζουν πολλά μέχρι στιγμής.

Ο Φερνάντες με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ έχει φέτος τρεις συμμετοχές, ενώ με την δεύτερη μετράει 28 συμμετοχές με πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα