Επιβεβαίωση για Εμίλιο Ενσούε

Το σαββατιάτικο φιλικό με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» προσφερόταν για την εξαγωγή ορισμένων πρώτων συμπερασμάτων από τον Σωφρόνη Αυγουστή πάνω σε αμιγώς αγωνιστικά θέματα, συνάμα όμως αποτέλεσε και την επιβεβαίωση για την περίπτωση του Εμίλιο Ενσούε και του μέλλοντός του στον Απόλλωνα.

Ο άσος από την Ισημερινή Γουινέα ήταν εκτός αποστολής, μολονότι ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ομάδας και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού.

Αποτελεί ένα μήνυμα προς τον ίδιο ότι είναι εκτός πλάνων

για την επερχόμενη σεζόν, μια επιβεβαίωση ότι μένει στο Κολόσσι μέχρι να... φύγει. Οι ιθύνοντες του συλλόγου παραμένουν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από τους χειρισμούς του 31χρονου άσου στην πρόταση που του έκαναν για μειωμένες απολαβές, έστω και αν μετά την αρχική (αρνητική) αντίδρασή του ο παίκτης άλλαξε στάση κι έδειξε πιο διαλλακτικός.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ενσούε είναι ουσιαστικά ξένο σώμα, δεν θα δηλωθεί στον κατάλογο που θα σταλεί στην ΚΟΠ για τη σεζόν 2020/21 και στόχος μέχρι το πέρας της μεταγραφικής περιόδου είναι να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο... αναίμακτα για το ταμείο της εταιρείας, αφού το ισχύον συμβόλαιό του εκτείνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα