Πρώτος στον Α Γύρο ο Παφιακός

Στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας έκλεισε τον Α΄Γύρο ο Παφιακός που κέρδισε την Παρασκευή στο ντέρμπι την Ανόρθωση με 3-0 σετ. Πλέον οι Παφίτες σκέφτονται τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις την ερχόμενη Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2017 απέναντι στην Εσθονική Parnu VK. Η Ανόρθωση ήταν πολύ καλή στο δεύτερο σετ αλλά δέχθηκε την ήττα και έμεινε στα χαμηλά.


Στον άλλο αγώνα της

ημέρας μετά από μάχη δυο και πλέον ωρών η Pokka ΑΕ Καραβά κέρδισε την Αναγέννηση Δ. με 3-2 και πήρε το δίποντο.
Nέα νίκη ο Παφιακός


ΣΑΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ: ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-0 Σετ: 25-14, 25-23, 25-18
Στην κορυφή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών έκλεισε τις υποχρεώσεις του στον Α’ Γύρο ο Παφιακός. Στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής που έγινε στη σάλα «Αφροδίτη» κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0 σετ. Οι Βαρωσιώτες ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο σετ όμως έχασαν τον αγώνα.

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα ο Παφιακός που παίζοντας έξυπνα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του απέναντι στην Ανόρθωση που είχε προβλήματα στην υποδοχή και κέρδισε με 25-14 ανοίγοντας το σκορ.
Η Ανόρθωση παρά το κακό πρώτο σετ αντέδρασε στο δεύτερο σετ και μετέτρεψε σε ντέρμπι το δεύτερο σετ. Ο Παφιακός όμως δεν έπεσε στην παγίδα και μετά από μάχη κέρδισε με 25-23 κάνοντας το 2-0 σετ.


Στο τρίτο σετ ο Παφιακός ανέλαβε εκ νέου την πρωτοβουλία κέρδισε με 25-18, αλλά και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Τοντόροβιτς, Ευστσθίου, Οικονομίδης,Ντίας, Παπαδόπουλος, Ασοιώτης. – Λίμπερο: Ανντωνίου. – Αλλαγές: Πλατρίτης
ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Παλχαρίνι, Κολάς, Σόρενσεν, Κοντός, Κνέζεβιτς, Μουκασιάν – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Στρουγκάρεβιτς.

Έγινε ντέρμπι
«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 3-2 Σετ: 18-25, 26-24, 22-25, 25-19, 15-07
Ντέρμπι με τα όλα του εξελίχθηκε ο αγώνας Pokka ΑΕ Καραβά – Aναγέννηση Δ. στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό. Μετά από μάχη δυο και πλέον ωρών η Pokka ΑΕ Καραβά κέρδισε με 3-2 πήρε το δίποντο, πετυχαίνοντας τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Αναγέννηση πήρε τον πόντο, και ισοβαθμεί με την Ανόρθωση στους 07 βαθμούς. Η ομάδα του Καραβά ήταν ενισχυμένη με τον Πουερτορικανό Λουίς Γκαρσία που αντικατέστησε τον Φ. Μοράλες.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Αναγέννησης ήταν καλύτερη και κέρδισε με 18-25 παίρνοντας ψυχολογία σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Σπουδαίο ντέρμπι παίχθηκε στο δεύτερο σετ αφού το παιχνίδι μετατράπηκε σε γκραν – γκινιόλ. Τελικά, οι γηπεδούχοι πιο τυχεροί κέρδισαν με 26-24 και ισοφάρισαν σε 1-1 τον αγώνα.

Αμφίρροπος ήταν ο αγώνας στο τρίτο σετ με την ομάδα της Δερύνειας να διατηρεί την ψυχραιμία της και να κερδίζει με 22-25 ανακτώντας το προβάδισμα με 1-2 σετ. Η Pokka ΑΕ Καραβά αντέδρασε στο τέτσρτο σετ και ήταν σαφώς ανώτερη με αποτέλεσμα να κερδίσει με 25-19 ισοφαρίζοντας τον αγώνα που οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στο τάι – μπρέικ και κέρδισαν σχετικά άνετα με 15-07.

Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Γκαρσία, Παναγιωτίδης, Ράμα, Καρακατσάνης, Ντουγκριαρένκο, Χατζηφιλίππου - Λίμπερο: Αχιλλέως.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(M. ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Χριστοφή, Νόσοφ,Καραγιάννης, Ροντόλφο, Γκρόενβελντ, Παμπακάς – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου.

Το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και ο αγώνας Ολυμπιάδος Φρ. – Νέα Σαλαμίνα που αναβλήθηκαν λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ΑΠΟΕΛ και Νέας Σαλαμίνας θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 20:00.
Μετά τη διεξαγωγή των δυο αγώνων της 7ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: 1. Παφιακός 18, 2. Ομόνοια (σε έξι αγώνες) 15, 3. ΑΠΟΕΛ (σε έξι αγώνες), 13, 4. Νέα Σαλαμίνα (σε έξι αγώνες) 13, 5. Αναγέννηση Δ. 7, 6. Ανόρθωση 7, 7. Pokka ΑΕ Καραβά 5, 8. Ολυμπιάς Φρ. (σε έξι αγώνες) 0.

Keywords
Τυχαία Θέματα