Πρώτος ο ΑΠΟΕΛ, πλησιάζουν Απόλλων και Ομόνοια

Οι δυο «αιώνιοι», ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και συνέχισαν νικηφόρα.

Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν πάρα πολύ εύκολα του Άρη 5-0 με … κυπριακή υπογραφή και σκαρφάλωσαν για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο στην 1η θέση. Ο Πιέρος Σωτηρίου πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του και έφτασε τα 12 τέρματα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ σκοραρίσματος σε μια περίοδο. Τα άλλα δυο γκολ

σημείωσε ο Εφραίμ.

Σε αντίθεση με τον ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Καρμιώτισσα, όμως, κατάφερε να φύγει από το ΓΣΖ με τη νίκη 1-0 χάρη στο τέρμα του συνήθη ύποπτου. Ο Ματ Νταρμπισάιαρ σκόραρε ακόμη ένα σημαντικό τέρμα, έφτασε τα 16 και οδηγεί την κούρσα του πίνακα των σκόρερ. Παράλληλα, οι πράσινοι πλησίασαν την 3η θέση στους τρεις βαθμούς, ενώ διατηρήθηκαν στο -6 από τον ΑΠΟΕΛ.

Τις ίδιες αποστάσεις βλέπει και ο Απόλλωνας που κέρδισε την ΑΕΛ με 2-0 στο ντέρμπι της Λεμεσού και ισοβαθμεί με την Ομόνοια. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι προέρχονται από τέσσερεις διαδοχικές νίκες, ωστόσο το νικηφόρο σερί θα σταματήσει την επόμενη αγωνιστική για την μία ή και για τις δυο ομάδες, αφού θα αναμετρηθούν στο ΓΣΠ.

Όσον αφορά στην ΑΕΚ κέρδισε την Ανόρθωση και επέστρεψε στη 2η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση.
Ο Εθνικός συνέχισε την πολύ καλή του πορεία, κέρδισε τον Ερμή με 3-1 και ελπίζει βάσιμα για είσοδο στην εξάδα.

Η Δόξα και η Αναγέννηση εξήλθαν ισόπαλες, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα Σαλαμίνα-ΑΕΖ. Σε περίπτωση που κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι θα ανέβουν στην 6η θέση και θα αφήσουν την αντίπαλο τους στην προτελευταία.

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο
Δόξα-ΑΠΟΕΛ
ΑΕΚ-Σαλαμίνα

Κυριακή
ΑΕΛ-Ανόρθωση
Ομόνοια-Απόλλωνας
Ερμής-Καρμιώτισσα
Αναγέννηση-Εθνικός

Δευτέρα
ΑΕΖ-Άρης

Keywords
Τυχαία Θέματα