Ομόνοια: Μετά από οχτώ αγώνες

Είδηση δεν ήταν η νίκη της Ομόνοιας κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά ούτε ο τρόπος που ήρθε η σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη.

Είδηση ήταν το μηδέν παθητικό των πρασίνων σε ένα όπως εξελίχθηκε «ντέρμπι», αφού αυτό ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στους πράσινους. Γιατί από την στιγμή που δεν δέχεσαι κάποιο γκολ τότε μπορείς να ελπίζεις μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έτσι και έγινε στο ΓΣΖ. Ήρθε το γκολ του Ντραμπισαϊρ

με τον τρόπο που ήρθε και οι πράσινοι πήραν μια σπουδαία νίκη που τους επιτρέπει να βλέπουν την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Γιατί δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά και το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Τζόν Κάρβερ μείωσαν την διαφορά τους από την 3η θέση τους τρεις βαθμούς.

Όπως προαναφέραμε οι πράσινοι πέτυχαν ένα στοιχείο το οποίο δεν κατάφεραν εδώ και εννέα αγώνες. Τελευταία φορά που η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΖ, στην 10η αγωνιστική. Τότε επικράτησαν με 0-1.

Από τότε ακολούθησαν άλλα οχτώ παιχνίδια με τους πράσινους να δέχονται συνολικά 13 γκολ. Ένα από ΑΕΚ, ΑΕΛ και Δερύνεια. Δυο από Ερμής, Εθνικό και Δόξα, και τέσσερα από τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτό ήταν το τρίτο φετινό παιχνίδια που οι πράσινοι δεν δέχονται κάποιο γκολ. Τα δυο προηγούμενα ήταν με Ανόρθωση και ΑΕΖ.

Keywords
Τυχαία Θέματα