Πρωτοποριακή ανακάλυψη για την πρόοδο των παιδιών σας

Τη λύση στην γραφειοκρατία μεταξύ σχολείου και γονέων έρχεται να δώσει η νέα καινοτόμα εφαρμογή "School Panel".

Μία πρωτοποριακή ανακάλυψη made in Cyprus! Με την εφαρμογή school panel οι ανακοινώσεις, ενημερώσεις ακόμα και οι βαθμολογίες των μαθητών από το σχολείο, θα βρίσκονται εντός 15 δευτερολέπτων στα χέρια των γονιών.

Σύμφωνα με τον Επικεφαλής Ανάπτυξης του "School Panel",

Bλατάν Μιλαντίνοβιτς, "Ένας γονιός που θα έχει δωρεάν εφαρμογή school panel σε οποιοδήποτε advise μπορεί να έχει στείλει το σχολείο νηπιαγωγείο, πανεπιστήμιο ότι να ‘ναι από την αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι την δεδομένη στιγμή".

Η ανακάλυψη λύνει ταυτόχρονα άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι αλλόγλωσσοι γονείς οι οποίοι αρκετές φορές παραλαμβάνουν επιστολές τις οποίες δε μπορούν να την διαβάσουν.

Θα έχουν δηλαδή, την δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι την γλώσσα που θα παραλαμβάνουν μέσω του "School Panel" τις ενημερώσεις. Επίσης η διαδραστικότητα της εφαρμογής κάνει ακόμη πιο άμεση την επικοινωνία σχολείου - γονέων.

Τέλος, ο κ. Μιλαντίνοβιτς ανέφερε ότι "Μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση όχι μόνο σε ότι του έχουν στείλει αλλά και το τι έχει αποφασίσει και ο ίδιος. Κάποια μηνύματα είναι και διαδραστικά. Δηλαδή ζητούν από τον ίδιο το γονιό να συμμετέχει. Δεν έχει μόνο «σας πληροφορούμε αυτό και αυτό», είναι και οι επιλογές του ίδιου του γονιού".

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι στιγμές που οι ανακοινώσεις, ή, ακόμα και οι βαθμολογίες του μαθητή, δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους. "Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή μειώνεται δραστικά η χρήση του χαρτιού. Βοηθάμε το περιβάλλον, βοηθάμε η αλληλογραφία να έρχεται εκεί όποτε πρέπει και στον παραλήπτη και με αυτό τον τρόπο βοηθάει γενικά όλο αυτό το τρέξιμο για να πάει ένα χαρτί στο σπίτι μια εβδομάδα, δέκα μέρες, αν έρθει ως το σπίτι" επεσήμανε ο Επικεφαλής Ανάπτυξης του School Panel.

Η εφαρμογή για έξυπνα κινητά school panel αναμένεται να ενεργοποιηθεί σύντομα σε σχολεία της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα