Εκδήλωση για ενδυνάμωση των ΜΜΕ παραγωγής τροφίμων

Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργάνωσε εκδήλωση ενημερωτικού περιεχομένου με θέμα την Ενδυνάμωση των Μικρο -Μεσαίων Κυπριακών Επιχειρήσεων Παραγωγής Τροφίμων.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης - σεμιναρίου έγινε με συγχρηματοδότηση από το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α., μέσω του προγράμματος Alumni Engagement Innovation Fund

(AEIF)- https://alumni.state.gov/aeif και από τη δράση Erasmus+ KA2 μέσω του προγράμματος «International cooperation - the guarantee of development of local products».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρόεδρος του Μουσείου Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής, Δρ Χρυσταλλένη Λαζάρου, ο Χρήστος Χρήστου εκ μέρους του Δημάρχου Πάφου, καθώς και ο Δρ. Χρήστος Παπαδημητρίου εκ μέρους του πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Ομιλητές στη εκδήλωση ήταν o Δρ. Βλιάμος Σπύρος, Καθηγητής, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Παν. Νεάπολις, Ομότιμος Καθηγητής Παν. Αθηνών, o Δρ. Τσακλάγκανος Άγγελος, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Παν. Νεάπολις, o Δρ. Παπαδημητρίου Χρήστος, Λέκτορας Διοίκησης Παν. Νεάπολις.

Επίσης o Δρ.Χριστοδούλου Κλείτος, Λέκτορας Πληροφορικής Παν. Νεάπολις, ο Δρ. Ακρίβος Χριστόδουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης Παν. Νεάπολις, o Δρ. Στέλιος Γιαννόπουλος, Ανώτερος Χημικός Γενικού Χημείου του Κράτους η Κούλα Αριστοδήμου, Λειτουργός Προγράμματος GreenCluster, Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ, ο Λάκης Πίγγουρας, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Συντονιστής της Κυπριακής Βουλής της Υπαίθρου και ο Πάνος Κολοβός, MSc, Επιθεωρητής εταιρείας Biocert.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δρ. Χρήστος Παπαδημητρίου, Λέκτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, καθώς και πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι μεταξύ των οποίων καθηγητές, επαγγελματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και φοιτητές.

Όλες οι παρουσιάσεις των σεμιναρίων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Μουσείου Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής και θα είναι διαθέσιμες για όλους συμμετέχοντες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα