«Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 από τις 7.15π.μ. μέχρι τις 12 το μεσημέρι, η καθιερωμένη ετήσια πορεία αφιερωμένη στη μνήμη της Δρ. Γιώτας Δημητρίου, "Προτιμώ Να Περπατήσω Παρά Να Πιώ Και Να Οδηγήσω - I'd Rather Walk Than Drink And Drive" απόστασης 10 χιλιομέτρων, κάτω από συνεχή βροχή.


Η εκκίνηση έγινε από το Dolce Club και ο τερματισμός στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού, όπου λειτούργησε

Σταθμός Ενημέρωσης των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, για θέματα Οδικής Ασφάλειας από το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού και των Εθελοντών Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού, καθώς και περίπτερα των διοργανωτών.

Τοποθετήθηκαν επίσης πίνακες με ενημερωτικό και διαφωτιστικό υλικό για θέματα Οδικής Ασφάλειας και Οδικών Τροχαίων Συγκρούσεων της επαρχίας Λεμεσού και διανεμήθηκε διαφωτιστικό υλικό.

Στο χώρο της εκδήλωσης μεταφέρθηκε το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Πανίκου Πολυκάρπου, με το οποίο λαμβάνει μέρος στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Ράλι 2017, αυτοκίνητο το οποίο είχε εμπλακεί σε οδική τροχαία σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού και μοτοσικλέτες μελών του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA.

Στο πλαίσιο της σημερινής ετήσιας πορείας του Ιδρύματος Δρ. Γιώτα Δημητρίου The Dancing Queen Foundation εντάχθηκε και η Παγκόσμια Μέρα Μνήμης θυμάτων 2017 από οδικές τροχαίες συγκρούσεις. Στην εκδήλωση βοήθησαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής με τροχαίες διευθετήσεις, μέλη του Ουλαμού της Τροχαίας Λεμεσού.

Η Αστυνομία Κύπρου, Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, είναι διαχρονικός υποστηρικτής της εκδήλωσης, ενώ συμμετέχουν όλοι οι Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα