«Προς παραμονή ο Ουζουνίδης»

Προς ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη οδεύει ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης αθλητικής ιστοσελίδας www.sport-gm.gr.

Οι συνάδελφοι από την Ελλάδα αναφέρουν ότι η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη είναι ικανοποιημένη από την παρουσία του κ. Ουζουνίδη και μάλιστα έγινε πρώτη κουβέντα για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. 

Θυμίζουμε ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός προσλήφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ

τον Φεβρουάριο, με διάρκεια συμβολαίου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το δημοσίευμα:

Η διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, είναι να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά, παρότι ακόμη κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η φετινή σεζόν, λόγω της έξαρσης των κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης, έχει εκφράσει στους συνεργάτες του την ικανοποίησή του για την πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο «ισχυρός άνδρας» του ΑΠΟΕΛ θα καλέσει το επόμενο διάστημα τον Μαρίνο Ουζουνιδη για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου για δύο χρόνια. Αν και είναι πολύ νωρίς να μπει μπροστά ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο, οι δύο άνδρες έχουν ανταλλάξει απόψεις αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο 51χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ τον Φεβρουάριου, επιστρέφοντας μετά από 12 χρόνια στην κυπριακή ομάδα.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα