Σαλαμίνα: Ο επικήδειος για Πιτσιάουλο

Τον επικήδειο για τον Νίκο Πατσιάουλο δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Νέα Σαλαμίνα

Αναλυτικά

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΟΥΛΟ

Με αισθήματα θλίψης και οδύνης, η οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου αποχαιρετά σήμερα για το στερνό του ταξίδι τον πολυαγαπημένο μας Νίκο Πιτσιάουλο.

Τα λόγια, όσο στολισμένα και να γίνουν, δεν μπορούν να εκφράσουν τον πόνο που

έφερε μαζί του ο χαμός του Πιτσιάουλου. Ένα αβάσταχτο πόνο για όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, τους οικείους και τους φίλους του. Ας είναι το γλυκό χαμόγελο τού Νίκου και οι ευχάριστες αναμνήσεις που άφησε, το βάλσαμο για το χαμό του.

Αποχαιρετούμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες. Αποχαιρετούν τα παιδιά τον άξιο πατέρα που τους αγάπησε και τους στήριξε μια ολόκληρη ζωή.

Εμείς, η νέα γενιά Σαλαμιναίων και Αμμοχωστιανών αποχαιρετούμε και αποτίουμε φόρο τιμής σε ένα άνθρωπο που υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος, συνέπεια και ανιδιοτέλεια, ως ποδοσφαιριστής και βασικό στέλεχος της αγαπημένη του ομάδας, της Νέας Σαλαμίνας.

Μια περισσή προσφορά και συνεισφορά επτά δεκαετιών, που γράφτηκε με μεγάλα γράμματα στην 72χρονη ένδοξη ιστορία του σωματείου μας. Από τα δύσκολα εκείνα χρόνια της ίδρυσης, το 1948 στην Αμμόχωστο και στη συνέχεια με την καθιέρωση της Νέας Σαλαμίνας στο αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας, ο Νίκος Πιτσιάουλος ήταν και στυλοβάτης και σημαιοφόρος.

Για περισσότερο από 15 χρόνια διέπρεψε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με την ερυθρόλευκη φανέλα, ως ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αναγνώριση την οποία τύγχανε από φίλους και αντιπάλους.

Ο Νίκος Πιτσιάουλος με τον λαϊκό του χαρακτήρα, ήταν σε όλη σου την ζωή σταθερά προσανατολισμένος στις προοδευτικές αξίες και τις υπηρέτησε με σεμνότητα και συνέπεια.

Ο Πιτσιάουλος ήταν ο αυθεντικός Βαρωσιώτης, που μέσα από τη βιοπάλη κατάφερε να εκτιμηθεί και να αγαπηθεί από το σύνολο των συμπολιτών μας Αμμοχωστιανών.

Αγάπησε την πόλη μας και το σωματείο μας της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Αγαπήθηκε από όλους μας, από Βαρωσιώτες και όχι μόνο, γιατί υπήρξε πάντοτε: Ευθύς και αληθινός. Ειλικρινής, πιστός και αφοσιωμένος φίλος. Απλός και γλυκομίλητος. Έτσι τον γνωρίσαμε όλοι. Έτσι τον αγαπήσαμε. Έτσι θα τον θυμόμαστε.

Αγαπημένε μας Νίκο Πιτσιάουλε, είμαστε όλοι εδώ για να σου ευχηθούμε καλό ταξίδι. Για να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Για να σου υποσχεθούμε ότι η μνήμη σου θα μείνει πάντοτε ζωντανή σε όλους εμάς και οδηγός στην ζωή μας και για να ανεβάσουμε την αγαπημένη μας Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου ακόμη ψηλότερα.
Εκεί στα ψηλά θα συναντήσεις πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Την λατρεμένη σου σύζυγο Καλλιόπη και τα αδέλφια σου ποδοσφαιριστές της Σαλαμίνας Μιχάλη και Σάββα, οι οποίοι έγραψαν την δική τους λαμπρή ιστορία στο σωματείο μας.

Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας Νίκο Πιτσιάουλε.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα