Προπονητής τερματοφυλάκων ο Χιώτης

Ο Διονύσης Χιώτης... κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πλέον είναι έτοιμος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα καθώς συμφώνησε με την Προοδευτική στην οποία και ξεκινάει την καριέρα του ως προπονητής τερματοφυλάκων!



Μπορεί πριν από λίγες μέρες ο Διονύσης Χιώτης, να ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο! Έτσι, την Δευτέρα ανακοινώθηκε ο νέος ρόλος που θα έχει στον χώρο και δεν είναι

άλλος από αυτόν του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, ήρθε σε συμφωνία με την Προοδευτική η οποία προσπαθεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο πρώτος σταθμός του Διονύση Χιώτη, λοιπόν, από το νέο του πόστο θα είναι στην ομάδα από την οποία και άρχισε να γίνεται γνωστός την σεζόν 1999-2000 όταν στο γήπεδο του Κορυδαλλού έκανε τις πολύ καλές εμφανίσεις που του έδωσαν την ευκαιρία της επιστροφής και καθιέρωσης στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την θέση του προπονητή Τερματοφυλάκων με τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα Διονύση Χιώτη.Η αξία και τα κατορθώματα του Διονύση Χιώτη είναι γνωστή σε όλους ενώ έχει περάσει και απο τα γκολπόστ της ομάδας μας με μεγάλη επιτυχία για έναν χρόνο την σεζόν 1999-2000.Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της Προοδευτικής και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία»

Keywords
Τυχαία Θέματα