Συναγερμός στην Πάφο-Aγνοείται νεαρός, εντοπίστηκε η συμβία

Συναγερμός, σήμανε αργά το απόγευμα στην Πάφο όταν λήφθηκε πληροφορία ότι χάθηκαν τα ίχνη δυο νεαρών ατόμων στην θαλάσσια περιοχή της Πέγειας.

Γύρω στις 20:30, οι έρευνες απέδωσαν καρπούς για το ένα πρόσωπο. Πρόκειται για νεαρή κοπέλα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του 38χρονου συμβίου της.

Όπως πληροφορείται το SigmaLive, από καλά ενημερωμένες πηγές, τα δυο νεαρά πρόσωπα που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο,

εξόρμησαν χθες Κυριακή, σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου για ψάρεμα.

Το πρωί της Δευτέρας, ο εργοδότης του 38χρονου Ρουμάνου ενημέρωσε την αστυνομία, ότι ο 38χρονος απουσιάζει από την εργασία του. Άμεσα, κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες, με τις έρευνες να διεξάγονται τόσο από αέρος όσο και από ξηράς.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, το ελικόπτερο εντόπισε την βάρκα των δυο νεαρών. Στη βάρκα εντοπίστηκε και η νεαρή κοπέλα, η οποία έδωσε και πληροφορίες για την στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του συμβίου της.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, η βάρκα τους, χθες βράδυ, υπέστη μηχανική βλάβη. Ο 38χρονος Ρουμάνος, φόρεσε στολή κατάδυσης ενώ πήρε μαζί του και σωσίβιο και καταδύθηκε με σκοπό να φτάσει στην στεριά και να ζητήσει βοήθεια. Από εκείνη την στιγμή και μετά τα ίχνη του 38χρονου έχουν εξαφανιστεί.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν όλο το βράδυ της Δευτέρας, μόνο από την ξηρά.

Νωρίτερα το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

"Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στις 17 Ιουλίου και ώρα 17:40, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία για 2 ελλείποντα άτομα, Ρουμανικής καταγωγής, τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαιναν σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Πέγειας.

Το ΚΣΕΔ μέσα στο πλαίσιο της διερεύνησης της εν λόγω πληροφορίας, ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή ταχύπλοο σκάφος της Λ&Ν Αστυνομίας καθώς και ελικόπτερο της 460 ΜΕΔ του ΓΕΕΦ/ΔΑ.

Μετά από τις μέχρι στιγμής έρευνες, έχει εντοπιστεί το εν λόγω σκάφος σε απόσταση 6ΝΜ από τις ακτές της Πέγειας, πάνω στο οποίο επέβαινε ένα άτομο το οποίο και διεσώθη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 2ου ατόμου συνεχίζονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα