Προπονητικό Camp της Liverpool στην Κύπρο

Για αγόρια και κορίτσια όλων των δυνατοτήτων, ηλικίας 6-16 ετών

Πραγματοποιείται την Παρασκευή 31 Αυγούστου και το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018, στο κεντρικό γήπεδο του Σταδίου ΓΣΠ, προπονητικό Camp της Liverpool στην Κύπρο, για αγόρια και κορίτσια όλων των δυνατοτήτων, ηλικίας 6-16 ετών.

Η προπόνηση θα περιλαμβάνει μάθημα δεξιοτήτων της

Liverpool, μικρά παιχνίδια, καθώς και παιχνίδια δεξιοτήτων, τα οποία θα παραδίδονται από τους προπονητές της Liverpool FC International Academy.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί επίσημο πιστοποιητικό συμμετοχής της LFC International Academy υπογεγραμμένο από τον Ian Rush, και έντυπο αξιολόγησης από τους προπονητές της Ακαδημίας.

Το camp θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 8:30πμ – 2:00μ.μ., με διάλειμμα μεταξύ των ωρών 11πμ-12μ για μεσημεριανό, το οποίο θα προσφερθεί στο Εστιατόριο του Σταδίου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιαστούν στον χώρο των ιδιωτικών θεωρείων του Σταδίου ΓΣΠ (Δυτική Κερκίδα) στις 8:00 πμ. Όλοι πρέπει να είναι ντυμένοι με αθλητική στολή, shin guards και υποδήματα κατάλληλα για ποδόσφαιρο σε επιφάνεια με γρασίδι. Κατά τη διάρκεια του camp θα προσφέρονται στους συμμετέχοντες δροσιστικά ποτά και φρούτα. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Το κόστος συμμετοχής στο Training Camp είναι €100.

Οι εγγραφές γίνονται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.lfcacademy.com.cy. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22874052. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι, καθημερινά, 8:30-16:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα