Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής

Μπορεί το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας να βρίσκεται ακόμη στα αρχικά του στάδια, όμως ο κάθε αγώνας, συγκεντρώνει το δικό του, ξεχωριστό ενδιαφέρον, στην προσπάθεια των ομάδων για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν τους στόχους τους.


Οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής θα γίνουν το Σαββατοκύριακο και την ερχόμενη Δευτέρα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αγώνες Σάββατο, τρεις Κυριακή και ένας τη Δευτέρα.

Η πρωτοπόρος Ανόρθωση, που είναι και η μοναδική ομάδα χωρίς απώλειες στο Πρωτάθλημα, δίνει ντέρμπι με την Ομόνοια στο Στάδιο

ΓΣΠ, ενώ εκτός έδρας αγωνίζονται και οι τρεις ομάδες που ακολουθούν και βρίσκονται στους επτά βαθμούς.

Η ΑΕΚ παίζει με τον Άρη, ο Απόλλωνας με τη Νέα Σαλαμίνα και το ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σάββατο θα γίνει το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση, Κυριακή θα αγωνιστούν ΑΕΚ και Απόλλωνας, Δευτέρα το ΑΠΟΕΛ λόγω των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας είναι αφιερωμένη στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και την διαχρονική του προσπάθεια «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Παιδιά που αντιμετώπισαν την ασθένεια της λευχαιμίας και έχουν βοηθηθεί από τον Σύνδεσμο «ένα όνειρο μια ευχή» θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους και θα συνοδεύσουν τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο μεταφέροντας πανό με το μήνυμα «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου
19:00 Εθνικός Άχνας – Αγία Νάπα (Cytavision Sports 2)
19:00 Ομόνοια – Ανόρθωση (Primetel)
20:00 ΑΕΛ – Ερμής Αραδίππου (Cytavision Sports 1)

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου
18:00 ΆρηςΑΕΚ (Cytavision Sports 1)
18:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου – Πάφος F.C (Cytavision Sports 3)
19:00 Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνας (Cytavision Sports 2)
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου
Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1)

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Ερμής Αραδίππου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ από τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ.

Στον αγώνα αυτό θα ισχύσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σε σχέση με ποινές κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κανονισμός αυτός προνοεί ότι σε περίπτωση επιβολής ποινής κεκλεισμένων των θυρών για αγώνα ή αγώνες σε Σωματείο, πέραν των 40 ατόμων που θα δικαιούνται να εισέλθουν στο στάδιο με βάση τον κατάλογο που στέλλουν στην ΚΟΠ τα Σωματεία, δικαίωμα εισόδου στο στάδιο θα έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους.
Τόσο οι συνταξιούχοι, όσο και τα παιδιά με τις μητέρες τους πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο και στην είσοδο του σταδίου, να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα