Η Τάιρα Μπάνκς αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Απίστευτες στιγμές «στον αέρα» από το προσωπικό δράμα της Τάιρα Μπάνκς, ξετυλίχτηκαν στην εκπομπή που παρουσιάζει η ίδια.

Αφορμή για το ξέσπασμα της ήταν η δήλωση από το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν. Το μοντέλο, που φιλοξενούσε η Μπανκς στην εκπομπή της, ομολόγησε πως αντιμετωπίζει προβλήματα γονιμότητας με τον σύζυγο της Τζον Λέτζεντ.

«Ο Τζον και εγώ έχουμε πρόβλημα. Θα είχαμε κάνει παιδιά 5-6 χρόνια νωρίτερα αν μπορούσαμε», ανέφερε.

Τότε η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε το δικό της

παρόμοιο πρόβλημα. Προχώρησε ακόμα ένα βήμα πιο κάτω, αφού παραδέχτηκε πως είχε κάνει πολλές αποτυχημένες εξωσωματικές.

Σχετικά με τις προσπάθειες που κάνει με τον Νορβηγό σύντροφο της για να αποκτήσουν ένα παιδί, η 41χρονη παρουσιάστρια δήλωσε συγκινημένη: «Έχω κουραστεί τόσο πολύ να βλέπω να βλέπω στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να μου γράφουν «γιατί δεν κάνεις παιδιά; Γιατί» Δεν ξέρετε … Δεν έχετε ιδέα τι περνάω! Ιδέα όμως»

Με δάκρυα στα μάτια το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια πρόσθεσε πως όταν ήταν νεότερη είχε όνειρο να δημιουργήσει την δική της μεγάλη οικογένεια, αλλά το ανέβαλε συνεχώς. Όταν τελικά ήρθε η ώρα απλά δεν μπορούσε να το πράξει.

«Για πολύ καιρό, είχε πλάκα. Ήμουν 23 ετών και έλεγα στον εαυτό μου σε τρία χρόνια θα κάνω παιδιά. Μετά πήγα στα 24 και το ανέβαλα για τρία χρόνια ακόμα. Έλεγα το ίδιο στον εαυτό μου κάθε χρόνο. Και έπειτα, μετά από καιρό που ήθελα τελικά, ανακάλυψα πως δεν ήταν καθόλου εύκολο», δήλωσε η Μπάνκς.

Πηγή - protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα