Πρόγνωση καιρού: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, μέχρι και την Κυριακή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Στα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, αναμένονται τοπικά βροχές νωρίς το πρωί, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Το απόγευμα στα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα