Η άφιξη Παπασταύρου, ο Γκόμεζ και η Λίβερπουλ!

Αρχίζει να ξεκαθαρίσει τα παζλ στην Ομόνοια, μετά τη εκλογή του συνδυασμού του Λώρη Κυριάκου που στηρίζει την πρόταση Σταύρου Παπασταύρου.

Για να προχωρήσει όμως οτιδήποτε θα πρέπει αρχικά να υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ σωματείου και εταιρείας. ‘Ήδη έχει προγραμματισθεί η άφιξη στην Κύπρο του επιχειρηματία, Σταύρου Παπασταύρου για τις 9 Μάϊου, όπου θα μείνει

για 8-10 ημέρες για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Με την υπογραφή της συμφωνίας έχει δεσμευθεί να προσφέρει 1,5 εκ. ευρώ ως εισφορά στο σωματείο. Ακολούθως μέχρι τις 9 Ιουνίου θα δώσει άλλο 1.5 εκ. ευρώ, για να αρχίσει να «τρέχει» ο προγραμματισμός.

Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή κλειστός θεωρείται ο 41 ετών Ισπανός Άνχελ Ρουί Γκόμεζ, ο οποίος μέχρι τον Ιανουάριο ήταν στην Εσπανιόλ στην οποία αργάστηκε για πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Στο μεταξύ, στα σκαριά βρίσκεται και συνεργασία με δύο μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους, από την οποία η Ομόνοια μόνο οφέλη μπορεί να έχει. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η μια εκ των δύο ομάδων είναι η Λίβερπουλ, η οποία εξασφάλισε χθες τη συμμετοχή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Keywords
Τυχαία Θέματα