Προέκυψαν πονοκέφαλοι για Μαρτίδη

ΑΡΗΣ
Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στον Άρη. Κρίστης Θεοφίλου και Μάρκο Αουρέλιο τραυματίστηκαν στην προπόνηση κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Εθνικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Μάλιστα με τα σημερινά δεδομένα οι πιθανότητες να μην προλάβουν τον αγώνα του Σαββάτου είναι πολλές.

Πρόκειται για δύο βασικότατους ποδοσφαιριστές που, αν λείψουν και οι δύο, θα δημιουργήσει πονοκέφαλο

στον Νικόλα Μαρτίδη, αφού ο ένας είναι αμυντικός μέσος και ο άλλος κεντρικός αμυντικός, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να διαφοροποιήσει τα πλάνα του σε έναν νευραλγικό χώρο, όπως είναι η μεσοαμυντική γραμμή. Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι και ο Σκούρτης που λόγω του τραυματισμού του στον ώμο δεν θα αγωνιστεί ξανά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ότι και να και γίνει με τους τραυματίες, στον Άρη ξέρουν ότι η νίκη μεθαύριο είναι μονόδρομος, αφού θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους και για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο θα νοιώθουν άνετα.

Γι' αυτό και όποιοι κληθούν να αγωνιστούν από τον Κύπριο τεχνικό αναμένεται ότι θα τα δώσουν όλα, για να φθάσουν σε ακόμα μια νίκη (την έκτη στα τελευταία επτά παιγνίδια). Στους πράσινους υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα