Προεδρικές: Η σημασία των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ στην εκλογή Χριστοδουλίδη (VID)

Την σημασία των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ στην εκλογή του Νίκου Χριστοδουλίδη ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξήγησε μεταξύ άλλων στο Μεσημέρι και Κάτι, ο εκλογολόγος Νάσιος Ορεινός.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έδωσε τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες από τις έξι, δηλαδή περίπου 18 χιλιάδες ψήφους μέσα σε δύο μέρες. Το ΕΛΑΜ μέσα σε δύο μέρες έχει κινητοποιήσει μία μηχανή και έχει δώσει αριθμό ψήφων πέραν από την διαφορά των δύο

υποψηφίων.

Σημείωσε ότι, είναι ξεκάθαρο ότι το ΕΛΑΜ έχει εκλογικό μηχανισμό, είναι μία ανερχόμενη πολιτική δύναμη και θα πάρει και άλλους ψήφους στη συνέχεια, σε σχέση βέβαια το τι θα γίνει στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

«Είναι ρυθμιστής, έχει κρίνει τις Προεδρικές εκλογές σε σχέση φυσικά και με άλλα κόμματα. Αν είσαι υποψήφιος και διώχνεις ένα κόμμα του 6% θα το πληρώσεις. Αν ήμουν σύμβουλος του Μαυρογιάννη θα του έλεγα να μην έλεγε τίποτα. Καταλαβαίνω την θέση του ΑΚΕΛ ότι είναι θέμα αρχής να μην συζητά με το ΕΛΑΜ, αλλά αν θέλεις να εκλεγείς πρέπει να πάρεις την πλειοψηφία», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: 1η Μαρτίου το νέο Υπουργικό: Ο δρόμος μέχρι την παράδοση - παραλαβή

Δείτε στο 2:42 λεπτό του βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προεδρικές, ΕΛΑΜ, Χριστοδουλίδη VID,proedrikes, elam, christodoulidi VID