Έγραψε ιστορία με την πρώτη ο Λάζαρος!

Για κάποιους μπορεί να θεωρείται ως ο «εύκολος στόχος» των οπαδών της κάθε ομάδας που αγωνίστηκε, για άλλους ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί και να μιλούσε λίγο παραπάνω, πάντα σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας. Το σίγουρο πάντως είναι πως λίγοι έχουν καταφέρει να κάνουν την καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και κανείς να παίξει σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και από

σήμερα (12/2) και στον Άρη.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έγραψε την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρό μας, καθώς πριν από λίγο αντικατέστησε τον Λουίς Πάλμα στο ντέρμπι των «κίτρινων» με το «τριφύλλι» και αυτόματα είναι μοναδικός που έχει έστω μία συμμετοχή και με τους πέντε του Big-5.

Στα 36 του και ύστερα από μια διετία στην Κύπρο όπου φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης είχε σε 53 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις 15 γκολ και 5 ασίστ, είναι έτοιμος να προσφέρει και στον Άρη. Να δώσει στους «κίτρινους» το γκολ, τις ωραίες στημένες φάσεις και τις ηγετικές του ικανότητες, στοιχεία που δύσκολα συναντάς σε Έλληνα ποδοσφαιριστή και που ο Λάζαρος τα έχει και με το παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα