Πότε τελειώνει το «μαρτύριο» στον αυτοκινητόδρομο με τα οδικά έργα

Ώρες ταλαιπωρίας και ατέλειωτες ουρές χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας λόγω οδικών έργων. Τα οδικά έργα πραγματοποιούνται μετά τις 20.00 το βράδυ σε σημεία του αυτοκινητόδρομου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από τη μια λωρίδα, αφού κλείνουν οι άλλες δυο.

Χθες, λόγω της αυξημένης κίνησης, εκατοντάδες οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν, αφού πραγματοποιήθηκε κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της, καλούσε τους διερχόμενους οδηγούς που κατευθύνονται από Λεμεσό προς Λευκωσία όπως, εναλλακτικά, εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας από την έξοδο

παρά την Αλάμπρα και χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέχρι και τα Λατσιά.

Το SigmaLive, με αφορμή το χθεσινοβραδινό κομφούζιο, επικοινώνησε με τον επικεφαλής του έργου των Δημοσίων Έργων Γιώργο Ξυψιτή, ο οποίος ανέφερε ότι από σήμερα τερματίζονται τα οδικά έργα λόγω των θερινών διακοπών και της αυξημένης κίνησης που θα υπάρχει σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. «Δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αναμένεται να επαναρχίσουν αρχές του Σεπτέμβρη τα οδικά έργα», σημείωσε ο κ. Ξυψιτής.

Εργασίες συντήρησης του δρόμου από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας προς το Τσέρι μέχρι τα φώτα τροχαίας της συμβολής του με τον Παρακαμπτήριο Τσερίου.

Να σημειωθεί ότι τo Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18/7/2018 - 25/7/2018, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του δρόμου από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας προς το Τσέρι μέχρι τα φώτα τροχαίας της συμβολής του με τον Παρακαμπτήριο Τσερίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα παραμένει κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε απόσταση 500μ. κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με τη σήμανση “STOP” – “GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy», στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα