Πότε προσάγεται ενώπιον δικαιοσύνης η πρεσβυτέρα

Περί τα τέλη Απριλίου - αρχές Μαΐου είναι ορισμένη η ποινική υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον της πρεσβυτέρας για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον της Έλενας Φραντζή.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive, δύναται να υπάρξει εκ νέου αξιολόγηση των δεδομένων που προέκυψαν μετά τον θάνατο της 29χρονης, αφού πλέον εγείρονται και νομικά ζητήματα.

Νέα δεδομένα για τον θάνατο της Έλενας Φραντζή

Σύμφωνα δε με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας

Φιλελεύθερος, η μαρτυρία της 29χρονης είναι δύσκολο να κατατεθεί στο Δικαστήριο. Μπορεί να εισαχθεί αυτή είτε από άλλη μαρτυρία (αν υπάρχει) είτε από παραδοχή. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κατάθεση της 29χρονης όπως κατατέθηκε στην Αστυνομία δεν μπορεί να κατατεθεί στο Δικαστήριο, αφού στερείται πλέον του δικαιώματος της αντεξέτασης η πλευρά της κατηγορούμενης.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται να αξιολογηθούν και οι πρόσφατες δηλώσεις της πρεσβυτέρας, η οποία υπενθυμίζεται ότι από τον αέρα της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι έκανε λόγο για κλοπή εκ μέρους της 29χρονης, αλλά και για χρηματισμό της στην υπόθεση της κακοποίησής της από τον σύζυγο της πρεσβυτέρας.

Το χρονικό ενός θανάτου που έφερε εφιάλτες

Σε παράλληλο χρόνο εκτυλίχθηκαν οι μετά θάνατον της Έλενας Φραντζή εξελίξεις. Από τη μια, η πρώτη αποκάλυψη του παρελθόντος της 29χρονης, που έγινε από την Αναστασία Παπαδοπούλου μέσω Facebook. Από εκείνη τη στιγμή και εντεύθεν, οι αποκαλύψεις έμοιαζαν με τσουνάμι. Προβλήθηκαν δηλώσεις της ίδιας της θανούσας το 2011 στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Με την Ελίτα", όταν και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολούθησε το «μπαλάκι ευθυνών» για την καθαίρεση του ιερέα εμπλεκόμενου στην υπόθεση από πλευράς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα. Εν συνεχεία, οι τοποθετήσεις ψυχολόγων και ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι κλήθηκαν το διάστημα της εξέτασης της υπόθεσης από την Ιερά Σύνοδο, για να καταθέσουν κατά πόσο ισχύουν ή όχι οι ισχυρισμοί της 29χρονης. Οι εν λόγω τοποθετήσεις δικαιώνουν τις καταγγελίες της 29χρονης, αλλά και την απόφαση του Δικαστηρίου που καταδίκασε εν τέλει σε 18μηνη φυλάκιση τον ιερέα, με την κατηγορία της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα