Διπλή γιορτή για καφεκοπτείο της Coffee Island στη Λεμεσό

Εγκαίνια και γενέθλια γιόρτασε κατάστημα της αλυσίδας καφεκοπτείων της Coffee Island

Με νέο αέρα, νέο πρόσωπο και πέντε χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, το καφεκοπτείο της Coffee Island στη Λεωφόρο Ομονοίας στη Λεμεσό, είχε πολλούς λόγους για να γιορτάζει το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.

Το ανανεωμένο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας καφέ, χάρισε ένα απολαυστικό και μουσικό απόγευμα Σαββάτου στους παρευρισκόμενους, έχοντας πάντοτε απολαυστικό και ποιοτικό καφέ της Coffee Island.

Μετά

από πλήρη ανακαίνιση, το καφεκοπτείο της Coffee Island επέκτεινε το χώρο του, προσφέροντας στους πελάτες του περισσότερη άνεση. Την ίδια ώρα, το συγκεκριμένο κατάστημα είχε έναν ακόμη λόγο να γιορτάζει καθώς έκλεισε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. Έτσι, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποιοτικά γευστικά ροφήματα, αλλά και να δουν τον νέο ανανεωμένο χώρο του καταστήματος.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, «η πόλη μας στηρίζεται στην επιχειρηματική δραστηριότητα και ιδιαίτερα στην επιχειρηματική δραστηριότητα των νέων παιδιών. Θα ήθελα να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι με την πορεία που πήρατε θα έχετε πολλές επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα