Πότε πλήττει την Κύπρο ο «Θησέας»-Τι φαινόμενα προβλέπονται

Έντονες βροχοπτώσεις, χιονόπτωση στα ορεινά και σφοδροί άνεμοι που πιθανόν να ξεπερνούν και τα 7 μποφόρ, προβλέπονται από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σ' ό,τι αφορά στο πέρασμα του καιρικού συστήματος «Θησέα» από την Κύπρο.

Σ' επικοινωνία του Sigmalive με τον Μετεωρολογικό λειτουργό Παναγιώτη Γεωργίου, μάς αναφέρθηκε ότι το βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την Πέμπτη την Κύπρο.

Προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχές, καταιγίδες, χιονόπτωση στα ορεινά, ενώ αναμένονται σφοδροί άνεμοι που πιθανόν να ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, αναμένονται από το πρωί της Πέμπτης μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας ή ακόμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Σ' ό,τι αφορά στη θερμοκρασία, αναμένεται σταδιακή πτώση από την Πέμπτη μέχρι την Παρασκευή. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στους 13 βαθμούς Κελσίου, δηλαδή θα σημειώσει πτώση 4 βαθμών από σήμερα και θα κυμαίνεται 2-3 βαθμούς Κελσίου κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση και για τις υπόλοιπες μέρες της βδομάδας ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Το έστρωσε για τα καλά στο Τρόοδος (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα