Χρυσή Διάκριση Ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Την πρώτη του διεθνή διάκριση έλαβε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ της Α/φοί Λανίτη κερδίζοντας το Χρυσό Μετάλλιο Ποιότητας από τον Ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης ποιότητας DLG. Πλέον, το brand της Α/φοί Λανίτη συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά παγκοσμίως.

Ο τίτλος «DLG International 2018 Award in Gold» δόθηκε στο πλαίσιο του International DLG Quality Test for Natural Mineral, Spring

and Table Waters που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, στη Φρανκφούρτη. O φορέας DLG ηγείται της ποιοτικής αξιολόγησης στην Ευρώπη αξιολογώντας ετησίως περισσότερα από 27.000 προϊόντα. Με γνώμονα τα διεθνή πρότυπα ελέγχου ποιότητας, τα βραβεία του απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του.

Φέτος, αξιολογήθηκαν στην κατηγορία νερού πάνω από 200 προϊόντα, μέσα από μία διαδικασία γευσιγνωσίας σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης. Τα κριτήρια με βάση τα οποία πραγματοποιείται η αξιολόγηση είναι η καθαρότητα, μυρωδιά, γεύση, συσκευασία, συνολική εμφάνιση, η σήμανση (labelling) και οι αναλυτικές παράμετροι (χημική σύσταση κλπ).

Η διάκριση αυτή αντανακλά τόσο την υψηλή ποιότητα που πάντοτε προσφέρει η εταιρεία στους καταναλωτές, όσο και την επιθυμία της Α/φοί Λανίτη να παρέχει ένα νερό με ανώτερη γεύση, διατηρώντας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ στην κορυφή της καρδιάς των Κυπρίων καταναλωτών.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, προέρχεται από τις κορυφές του βουνού της περιοχής Κύκκου, στο δυτικό μέρος της οροσειράς του Τροόδους. Η περιοχή περιβάλλεται από δάσος, το οποίο συμβάλλει στην καθαρότητα και αγνότητα της πηγής. Η εμφιάλωση γίνεται κατευθείαν στην πηγή κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, για να διατηρηθεί η ποιότητα και o οργανοληπτικός χαρακτήρας του νερού. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ εμφιαλώνεται, διανέμεται και πωλείται από την εταιρεία Α/φοί Λανίτη. Διατίθεται σε πλαστικές φιάλες των 500ml, 1L και 1.5L.

Η ασφάλεια και η ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού ΚΥΚΚΟΣ διασφαλίζεται μέσω της πιστοποίησης της μονάδας εμφιάλωσης νερού από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης Lloyd’s (LRQA) με τα ακόλουθα διεθνή πρότυπα: ISO 22000:2005, σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. Επιπλέον, η μονάδα παραγωγής του φυσικού μεταλλικού νερού ΚΥΚΚΟΣ, είναι η πρώτη στην Κύπρο που λαμβάνει την πιστοποίηση EWS, έχοντας επιτύχει σε ποσοστό 100% τους περισσότερους δείκτες, με αποτέλεσμα να λάβει τη Χρυσή Διάκριση (Gold European Water Stewardship Certification). Με την πιστοποίηση αυτή, η μονάδα μας διαμορφώνει μια ολιστική πολιτική που αφορά στη βιώσιμη χρήση νερού και μια στρατηγική συνεχούς βελτίωσης της ποσότητας του νερού που χρησιμοποιείται, με στόχο την προστασία των πηγών μας και τη διασφάλιση της αφθονίας νερού στον υδροφόρο ορίζοντα.

Σχετικά με την Α/φοί Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 73 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas.

Μάθετε περισσότερα στο website της Αφοί Λανίτη και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

Keywords
Τυχαία Θέματα