Πώς σχολίασε ο Αβέρωφ την «κούραση» ΠτΔ να ακούει για τσουνάμια

Απάντηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω ανάρτησης του στο twitter, έδωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, το βράδυ του Σαββάτου (6/10).

Ο κ. Νεοφύτου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαζί μας κατηγορούσαν για κινδυνολόγους για δεκαετίες. Απλά γιατί εκφράζαμε την ειλικρινή αγωνία μας για τον τόπο μας. Και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για επανένωση της Κύπρου. Όσο για την οικονομική ανάπτυξη , βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας».

Μαζί

μας κατηγορούσαν για κινδυνολογους για δεκαετίες @AnastasiadesCY. Απλά γιατί εκφράζαμε την ειλικρινή αγωνία μας για τον τόπο μας. Και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για επανένωση της Κύπρου. Οσο για την οικονομική ανάπτυξη , βάλαμε και μεις το λιθαράκι μας

— Averof Neofytou (@AverofCY) October 6, 2018

Η απάντηση του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος, ήρθε μετά από την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι έχει κουραστεί να ακούει για τσουνάμια.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προέβη στην σχετική τοποθέτηση, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο περιθώριο αντικατοχικής εκδήλωσης του Δήμου Αμμοχώστου, στην Δερύνεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου, την περασμένη Πέμπτη (4/10) σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, προειδοποιήσε για εθνικό τσουνάμι που έρχεται λόγω Κυπριακού.

Πήγες από την Πινδάρου σχολίαζαν στο SigmaLive, λίγο πριν από την δήλωση – απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον κ. Νεοφύτου, ότι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν απευθυνόταν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τις προειδοποιήσεις για εθνικό τσουνάμι. Θέση την οποία εκ των πραγμάτων δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, Αβέρωφ, ΠτΔ,pos, averof, ptd