Πωλείται το παλιό Mini One του Γιούργκεν Κλοπ

Στην τιμή των 4.000 ευρώ πωλείται ένα καλοσυντηρημένο Mini One, που κατείχε ο προπονητής της Λίβερπουλ από την εποχή που ήταν coach της γερμανικής Μάιντς.

Οι θαυμαστές του Γιούργκεν Κλοπ μπορούν να αποκτήσουν σε σχετικά προσιτή τιμή ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε στο παρελθόν ο προπονητής της Λίβερπουλ. Πρόκειται για ένα Mini One του 2003, το οποίο χρησιμοποιούσε ο Γερμανός coach για τις καθημερινές του

μετακινήσεις, όταν προπονούσε ακόμη την ομάδα της Mάιντς. To αυτοκίνητο έχει περίπου 94.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του και διατίθεται μέσω μικρής αγγελίας στο eBay στην τιμή των 4.000 ευρώ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι καταχωρημένος ως πρώτος ιδιοκτήτης στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, καθώς το είχε αγοράσει καινούριο, ενώ από τα στοιχεία του εγγράφου προκύπτει, ότι διαθέτει και δεύτερο μικρό όνομα. Στην άδεια κυκλοφορίας αναφέρονται στη συγκεκριμένη στήλη τα μικρά ονόματα Γιούργκεν και Νόρμπερτ.

Ο Κλοπ έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του πάνω στο Mini με μία γρατσουνιά στο μπροστινό φτερό του οχήματος, το οποίο βρίσκεται εξωτερικά και εσωτερικά σε πολύ καλή κατάσταση. Ο νέος κάτοχος του αυτοκινήτου θα παραλάβει επίσης ένα ντοσιέ με αποδείξεις και λογαριασμούς του αυτοκινήτου, τις οποίες έχει υπογράψει ο ίδιος ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα