Αγνώριστος ο Παπανδρέου – Πιασμένος χέρι χέρι με την αγαπημένη του Γουέντι

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Συντροφιά του στο νησί της Σκιάθου, η αγαπημένη του Γουέντι.

Ο ήλιος έχει μόλις δύσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, κρατώντας από το χέρι την σύντροφό του, περνούν τον δρόμο του λιμανιού και κατευθύνονται στην οδό Παπαδιαμάντη, για να

χαζέψουν και να κάνουν βόλτα στον δρόμο με τα μαγαζιά, πριν επιλέξουν κάποιο ταβερνάκι για να περάσουν το βράδυ τους.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και εσείς στο φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει η ιστοσελίδα pagenews.gr., ούτε οι κάτοικοι του νησιού δεν αντιλαμβάνονται την παρουσία του ζεύγους καθώς η εμφάνιση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου έχει αλλάξει αρκετά.

Οι…«πειραματισμοί» φαίνονται ότι αρέσουν στον Γιώργο Παπανδρέου, αφού από το χαρακτηριστικό μουστάκι, πέρασε στο εντελώς ξυρισμένο πρόσωπο, για να το διαδεχθεί τώρα το διακριτικό μουσάκι. Τα χαρακτηριστικά που έχει διατηρήσει ίδια βέβαια, είναι το γυμνασμένο του σώμα αλλά και το προσωπικό του σακίδιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων που είδαν το αγαπημένο ζευγάρι στην βόλτα τους, παρατήρησαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Keywords
Τυχαία Θέματα