Πωλείται σε Ισπανό επενδυτή και σώζεται η Γουίγκαν

Λίγους μήνες αφότου τέθηκε σε καθεστώς διαχείρισης, η Γουίγκαν ανακοίνωσε πως βρέθηκε αγοραστής από την Ισπανία για να αποκτήσει τις μετοχές και να την βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Σπουδαία είναι τα νέα που έφτασαν στους φίλους της Γουίγκαν, καθώς βρέθηκε επενδυτής για να αναλάβει την επόμενη μέρα του συλλόγου που είχε φτάσει στο χείλος της οικονομικής «καταστροφής». Ο ιστορικός σύλλογος είχε υποβιβαστεί από την Championship λόγω αφαίρεσης 12 βαθμών όταν μπήκε σε καθεστώς διαχείρισης

το περασμένο καλοκαίρι και αντιμετωπίζει υψηλά χρέη που εμπόδιζαν την προσέλκυση υποψήφιου αγοραστή.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή διαχείρισης του κλαμπ, αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο ενός Ισπανού επενδυτή, ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του ως ότου ολοκληρωθεί το deal.

Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και ανάμεσα στις λεπτομέρειές της προβλέπεται ότι η πλευρά του Ισπανού νέου ιδιοκτήτη πέρα από τις μετοχές του κλαμπ θα αναλάβει και την αποπληρωμή των δανείων που εκκρεμούν στους πιστωτές, κίνηση που όχι μόνο εξασφαλίζει βιώσιμο αύριο στους «Latics», αλλά τους γλιτώνει κι από ποινή -15 βαθμών στο τρέχον πρωτάθλημα της League One.

Σημειώνεται ότι τη φετινή σεζόν, η Γουίγκαν ξεκίνησε με δύο ήττες, πανηγυρίζοντας την περασμένη αγωνιστική την πρώτη της νίκη επί της Πόρτσμουθ.

πηγή gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα