Ποια ...Μάντσεστερ θα μείνει στην κορυφή (Προαγγελία)

Με την προσδοκία των οπαδών τής Μάντσετσερ Σίτι, ότι το απόγευμα του Σαββάτου θα βρει την ομάδα τους μόνη στην κορυφή, διεξάγεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας. Οι «Πολίτες» υποδέχονται την κατά τεκμήριο χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την Κρίσταλ Πάλας, που δεν έχει ακόμα βαθμό, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες με 5-0 (Λίβερπουλ) και 6-0 (Γουότφορντ). Εντάξει, στην Αγγλία οι εκπλήξεις είναι κάτι σύνηθες, όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι απίθανο να χάσουν βαθμούς οι γηπεδούχοι. Έτσι, ελπίζουν ότι την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

συγκάτοικος στην κορυφή, δεν θα καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το «Σεντ Μέρις» και ότι η Σαουθάμπτον θα αποδειχθεί «σκληρό καρύδι».

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Λίβερπουλ, που χρειάζεται νίκη επί της Λέστερ στο «Κινγκς Πάουερ» προκειμένου να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή από τόσο νωρίς. Ήδη βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω και η Ιστορία (των τελευταίων 27 χρόνων) έχει δείξει πως όταν η ψαλίδα ανοίγει, η Λίβερπουλ λυγίζει. Η πρωταθλήτρια Τσέλσι, που μετά το «κάζο» της πρεμιέρας (2-3 από τη Μπέρνλι) βρίσκει τον εαυτό της, φιλοξενείται από τη Στόουκ στο «Μπριτάνια», ενώ η Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ θέλει να επενδύσει στην καλή της αγωνιστική κατάσταση, περνώντας με νίκη από την έδρα της Μπράιτον.

Τέλος, η 6η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, με την Αρσεναλ να υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ (14:30)

Μπέρνλι – Χάντερσφιλντ (17:00)

Έβερτον – Μπόρνμουθ

Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στόουκ – Τσέλσι

Σουόνσι – Γουότφορντ

Λέστερ – Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή

Μπράιτον – Νιούκαστλ (18:00)

Δευτέρα

Άρσεναλ – Γουέστ Μπρομ (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα