Ποια η σημασία της ημερομηνίας 22/2/22- Γιατί ζευγάρια σπεύδουν να παντρευτούν

Ο Φεβρουάριος του 2022 είναι γεμάτος σπάνιες και ιδιαίτερες ημερομηνίες. Η 2 Φεβρουαρίου 2022 (γνωστή και ως Μέρα της Μαρμότας) ήταν μία από αυτές, επειδή είναι παλίνδρομη.  Αυτό σημαίνει ότι διαβάζεται το ίδιο προς τα πίσω και προς τα εμπρός (2/2/22).

Όλες οι υπόλοιπες παλίνδρομες ημερομηνίες του 2022 είναι προς το τέλος του ίδιου μήνα, αλλά καμία από αυτές δεν θεωρείται πιο ευοίωνη από την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 (22/2/22).

Και η αστρολογία επισημαίνει ότι η στις 22 Φεβρουαρίου 202 θα είναι μια τυχερή μέρα.

Στην αριθμολογία, ο αριθμός 2 συνδέεται με αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία, καθώς και με τη δύναμη και τη δύναμη που προέρχεται από τη σύνδεση και τη συνεργασία. Έτσι, μια ημερομηνία που αποτελείται από πέντε ή έξι 2, αξίζει να την σημειώσεις στο ημερολόγιό σου. Ο αριθμός 22 είναι ακόμη πιο σημαντικό από το μονοψήφιο 2, καθώς θεωρείται «κύριος αριθμός» στην αριθμολογία. Και αυτή η ημερομηνία δεν έχει ένα, αλλά δύο 22. Επομένως ξεχειλίζει από θετική ενέργεια.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2022 — που τυχαίνει να είναι και Τρίτη, η δεύτερη μέρα της εβδομάδας  — αξιοποίησε την εύνοια αυτή, καταγράφοντας νέους στόχους ή απλά χρησιμοποιώντας την ημέρα για να ξεκινήσεις κάτι θετικό, ένα νέο ταξίδι, αναφέρουν οι αστρολογικές προβλέψεις. «Το πώς θα αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια αυτού του σπάνιου γεγονότος εξαρτάται από εσένα, οπότε φροντίστε να την αξιοποιήσεις στο έπακρο».

«Είναι πολύ διαφορετικό, δεν είναι κάτι που συναντάς συχνά», είπε η Samantha Joder, ιδρύτρια της Kaleidoscope Events, μιας εταιρείας εκδηλώσεων με έδρα τη Μασαχουσέτη «Επιτρέπει (στα ζευγάρια) να ξεχωρίζουν και να είναι μοναδικά».

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακό βίντεο από την πτώση μετέωρου στην Κύπρο (vid)
 

Keywords
Τυχαία Θέματα