Φωνάζει ο Σέπος για το test to stay: «Δεν κάνουμε μάθημα- Βρήκα έξι κρούσματα»

Τις επιφυλάξεις του σε σχέση με το μέτρο test to stay διατύπωσε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Διευθυντής του Παγκύπριου Γυμνασίου, Λοίζος Σέπος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «μπορεί η σκέψη για το test to stay να είναι καλή, αλλά πρέπει να μετρηθεί η αναστάτωση που δημιουργείται στα σχολεία. Από τη μια έχουμε το test to stay που τρέχουν τα παιδιά να

δουν που είναι, να κάνουν την εξέταση και να έρθουν στο σχολείο. Από την άλλη έχουμε τα συνεργεία που έρχονται για να κάνουν τις εξετάσεις. Δεν κάνουμε μάθημα, έχουμε χάσει πολλές ώρες διδασκαλίας. Δεν έχουμε χρόνο, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα υγειονομικά».

Μάλιστα, πρότεινε όπως οι μαθητές να προσέρχονται τη Δευτέρα και την Τετάρτη με αρνητικό rapid test, για να μην «ενοχλείται» το σχολείο. Επεσήμανε ότι υπάρχει πρόβλημα με το πρωτόκολλο, αφού κάποιος μαθητής που έχει δύο εμβόλια, δεν χρειάζεται να κάνει rapid τεστ. «Σήμερα το πρωί εάν δεν ανάγκαζα, όχι να ανάγκαζα, εάν δεν ζητούσα από τους γονείς για λόγους ασφάλειας οι μαθητές να κάνουν rapid test, και βρήκα έξι θετικά κρούσματα, από αυτούς οι τέσσερις ήταν πλήρως εμβολιασμένοι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση για τα προβλήματα των μελών της, ζητεί η ΟΕΛΜΕΚ από Υπ. Παιδείας

Keywords
Τυχαία Θέματα