Ποδοσφαιρικά... χουφτώματα! (vids+pics)

Ο Γκονσάλο Χάρα με την χειρονομία του προκάλεσε την αποβολή του Καβάνι, αλλά υπάρχουν ανάλογες κινήσεις... κάτω και πίσω από τη ζώνη σε ποδοσφαιριστές!

Τσίμπημα στον Ρονάλντο

Στα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης οι κάμερες είναι καρφωμένες πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμα και στις φαινομενικά ανύποπτες φάσεις. Έτσι, έπιασαν το... περίεργο τσίμπημα του Αλβάρο Αρμπελόα στον CR7 κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης φωτογραφίας πριν τη σέντρα, με την εικόνα να κάνει το γύρο του κόσμου!

Με τα δυο χέρια ο Κοβάσεβιτς!

Ο πρώην φορ

του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στο διάστημα που ήταν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, είχε φωτογραφηθεί κατά την ίδια στιγμή, πριν την σέντρα, μόνο που και τα δύο του χέρια ήταν σε απόκρυφα σημεία συμπαικτών του και και συγκεκριμένα τους Μίκελ Γκονσάλες και Γκαΐθκα Γκαριτάνο!

Το χούφτωμα-γούρι

Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν στη Μίλαν, η φωτογραφία που ακολουθεί με τον Κλάρενς Ζέεντορφ να τοποθετεί με προσοχή το χέρι στον πισινό του συζητήθηκε πολύ. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν η εξής: «Η Ιταλία είναι μια χώρα με προλήψεις, όπου ο κόσμος κάνει διάφορα πράγματα για να προκαλέσει καλή τύχη. Οι παίκτες έκαναν το ίδιο στον Μπέκαμ, χτυπώντας τον στον πισινό, θεωρώντας ότι αυτό θα φέρει γούρι».

Κι άλλο κρούσμα στη Μίλαν

Όπως φαίνεται, η παραπάνω δικαιολογία έχει βάση, αν κρίνει κανείς ότι πέραν του Μπεκαμ, ο φωτογραφικός φακός έχει «πιάσει» έναν ακόμα ροσονέρο με το χέρι συμπαίκτη του σε... απαγορευμένο σημείο. Ο λόγος για τον Ρόντνεϊ Στρασέρ, ο οποίος κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών είδε τον Αντόνιο Κασάνο να τον πλησιάζει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο!

Πέναλτι και αποβολή!

Ο συγκεκριμένος διαιτητής στις Ονδούρες παρεξήγησε κατά πως φαίνεται μια τελείως άκακη κίνηση του τερματοφύλακα Ζούνιορ Μοράλες σε ένα ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Μαραθόν, για το πρωτάθλημα της χώρας. Ο Ζελάγια απέβαλε τον τερματοφύλακα για ένα φιλικό χτύπημα στον πισινό του αντίπαλου φορ και έδωσε και πέναλτι, προκαλώντας πανικό!

Μπουκέτο από τον Ρικέλμε

Το μεγάλο δεκάρι της Μπόκα Ζούνιορς, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, είδε τον Σάντα Κρους της Μπάνφιλντ ναι προσπαθεί να τον σταματήσει βάζοντάς του χέρι και η αντίδρασή του ήταν άμεση. Γύρισε, τον κοπάνησε και αποβλήθηκε!

Stop με κάθε τρόπο

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Θέσαρ Άρθο, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, είχε ανάλογη συμπεριφορά όταν ήταν παίκτης της Βαγιαδολίδ, σε ένα ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίπαλός του ήταν ο Γκούτι και σε μια μονομαχία, το δεξί του χέρι κατάληξε στον πισινό του μέσου των Μερένγκες, ο οποίος έγινε έξαλλος, κλότσησε τον αντίπαλο και αποβλήθηκε.

Δια βίου τιμωρία!

Στο Ιράν τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και ο πανηγτυρισμός έφερε αποβολή! Τόσο για εκείνον που χτύπησε τον πισινό, όσο και για εκείνον που δέχθηκε το χτύπημα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έφαγαν και δύο μήνες φυλακή!

Χαμός με Χολέμπας

Μετά την γκολάρα του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος πήρε τη μπάλα από το κέντρο για να τη στείλει στα δίχτυα στο παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ, οι συμπαίκτες έπεσαν πάνω του για να πανηγυρίσουν. Κάποιοι, το πήγαν λίγο παραπέρα...

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα