Πιστοποίηση Fileminders για Sound Industrial Relations

Η Fileminders παρέλαβε πρόσφατα, σε τελετή βράβευσης επιχειρήσεων που οργάνωσε η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), ακόμη ένα Πρότυπο το οποίο την καθιστά ως μια εταιρεία με Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις.

Η Fileminders αποτελεί μία από τις επιχειρήσεις που πιστοποιήθηκαν με το Πρότυπο Sound Industrial Relations (SIR 2014), στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ε.Ε. με τίτλο «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις,

Σύγχρονες Επιχειρήσεις».

Οι τομείς που επικεντρώθηκε η αξιολόγηση ήταν η δέσμευση εφαρμογής και προώθησης υγιών εργασιακών σχέσεων, η ασφάλεια και υγεία στην εργασία, η εργατική νομοθεσία και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, η παρενόχληση, σεξουαλική παρενόχληση και ισότητα στην απασχόληση καθώς και η συμφιλίωση επαγγελματικής οικογενειακής ζωής και άλλες καλές πρακτικές.

Η Διευθύντρια Λειτουργικών Εργασιών κα Άντρεα Αντωνίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η Fileminders αξιολογήθηκε σε διάφορους τομείς και εξασφάλισε το Πρότυπο αυτό που την καθιστά ως μία από τις 30 επιχειρήσεις που συμβαδίζουν με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα οποία ενθαρρύνουν την καλλιέργεια σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που βοηθά το ανθρώπινο δυναμικό να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει υγιείς ανθρώπινες σχέσεις».

Η ΟΕΒ σε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας εξέτασαν συγκεκριμένες εσωτερικές διαδικασίες που ακολουθεί το Τμήμα, διάφορα εγχειρίδια, στατιστικά δεδομένα του προσωπικού, όπως και πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες απασχόλησης και θέματα ασφάλειας και υγείας.

Με το Πρότυπο αυτό η Fileminders συνεχίζει την πορεία της προς την ανάπτυξη, την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό, με γνώμονα πάντοτε την υγιή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Keywords
Αναζητήσεις
fileminders ελληνικα
Τυχαία Θέματα