Β' Κατηγορία: Η στατιστική πλευρά

Ο απολογισμός της ένατης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας επέφερε κάποιες ανακατατάξεις, χωρίς να διαφοροποιηθεί όμως σημαντικά το σκηνικό της πάνω ζώνης.

*Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη της νίκη. Στη διαδρομή των εννέα αγωνιστικών πανηγύρισε οκτώ νίκες και ηττήθηκε μόνο στην έξοδο της στη Δερύνεια από την Αναγέννηση με 1-0.

*Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Οθέλλος Αθηαίνου που στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές παραμένει αήττητος. Ο Οθέλλος πέρασε με νίκη από την Αραδίππου και έφτασε στους 20 βαθμούς.

*Η ΠΑΕΕΚ πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη

της με το 2-0 σε βάρος του Διγενή Ορόκλινης. Η προσφυγική ομάδα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μάζεψε δεκατρείς βαθμούς.

*Τρίτη συνεχόμενη νίκη και για την Αναγέννηση Δερύνειας που παραμένει αήττητη από την 3η αγωνιστική και έφτασε στους 20 βαθμούς.

Ολυμπιακός μετά από οκτώ ολόκληρες αγωνιστικές γνώρισε τη δεύτερη του φετινή ήττα στο Μακάρειο Στάδιο. Πριν από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΑΣΙΛ, για τελευταία φορά είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Καρμιώτισσα.

*Η νίκη του ΑΣΙΛ επί του Ολυμπιακού στο Μακάρειο Στάδιο ήταν η πρώτη φετινή για την ομάδα της Λύσης.

*Ο Ν&Σ Ερήμης μετρά οκτώ σερί ήττες, χωρίς νίκη συνεχίζει ο Διγενής Ορόκλινης.

Πρωτιά στα 10 τέρματα

Πρώτος στον πίνακα των σκόρερ βρίσκεται ο Ανδρέας Κυπριανού. Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας μέχρι στιγμής πέτυχε δέκα τέρματα και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει σκοράρει στους έξι τελευταίους αγώνες της ομάδας του.

Ακολουθούν με οκτώ τέρματα οι Ανδρέας Πιταράς (Οθέλλος Αθηαίνου) και Έτουαρντ Μασίνουα (Ολυμπιακός).

Keywords
Τυχαία Θέματα