Ομόνοια Futsal: Αγώνας κυπέλλου με Live Streaming

Στην "μάχη" του θεσμού του κυπέλλου ρίχνεται απόψε (16/11) η ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας, η οποία υποδέχεται στο στάδιο "Ελευθερία" την Ελπίδα Αστρομερίτη, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:30, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του κυπέλλου.

Οι "πράσινοι" έχουν ως θέσει στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, συνεπώς θέλουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, ξεπερνώντας το πρώτο τους "εμπόδιο". Η πρόκριση θα κριθεί σε νοκ-άουτ αγώνα, συνεπώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν πιθανά λάθη.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα

σε αγώνα πρωταθλήματος και πάλι στο ίδιο στάδιο, με την Ομόνοια να φτάνει στην νίκη με σκορ 4-0, σε έναν αγώνα που δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, καθώς το πρώτο ημίχρονο είχε τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Αυτό το στοιχείο καταδεικνύει και τις "παγίδες" που πιθανό να κρύβει το αποψινό παιχνίδι.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου της Ομόνοιας, τον οποίο είναι αποφασισμένοι να ανταμείψουν με μία νίκη-πρόκριση, αλλά και με εμφάνιση που θα τον αφήσει ικανοποιημένο. Υπενθυμίζεται πως η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ, ενώ θα διατίθενται στο στάδιο και εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος, αξίας 30 ευρώ.

αγώνας όπως ενημέρωσε επίσημα η Ομόνοια θα μεταδίδεται ζωντανά και μέσω Live Streaming.

Keywords
Τυχαία Θέματα