Πιστοποίηση EN ISO 9001 για την ΟΠΑΠ Κύπρου

Ο σεβασμός με τον οποίο η εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου «επιχειρεί» στην Κύπρο για πενήντα και πλέον χρόνια, επιβεβαιώνεται και επίσημα μέσα από το Πιστοποιητικό  EN ISO 9001:2015, με το οποίο ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV NORD αξιολόγησε τη λειτουργία της Εταιρίας. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση της συνεπούς προσπάθειας της ΟΠΑΠ Κύπρου, να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες που όχι μόνο ανταποκρίνονται, αλλά και ξεπερνούν τις

προσδοκίες των πελατών της.

Η απόδοση του Πιστοποιητικού κατέστη δυνατή μετά από επισταμένη αξιολόγηση όλων των διαδικασιών, εσωτερικών κανόνων, εγγράφων και αρχείων της Εταιρίας, στη βάση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, όπως αυτό εφαρμόζεται παγκόσμια.

Το όφελος από την διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση ISO 9001, δεν αφορά μόνο στην ΟΠΑΠ Κύπρου, αλλά κύρια στους φίλους των παιχνιδιών και υπηρεσιών της Εταιρίας, αφού αυτοί είναι που απολαμβάνουν με τη συμμετοχή τους την ποιότητα, την αξιοπιστία και προπαντός την εμπιστοσύνη. Αρχές που η ΟΠΑΠ Κύπρου φροντίζει να προτάσσει στο κάθε βήμα της και να υπηρετεί με επαγγελματική αφοσίωση και συνέπεια.

Η Διεθνής Πιστοποίηση ISO 9001:2015, αποτελεί δέσμευση όλων των στελεχών της Διοίκησης,  της Διεύθυνσης, των εργαζομένων και συνεργατών της Εταιρίας, για περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προς όφελος των πελατών και του τόπου ευρύτερα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα