Πηλακούτας: "Είναι αδιανόητο για την Ανόρθωση"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο, κάνοντας ένα απολογισμό των 11 αγωνιστικών. Όπως τόνισε, ο στόχος της Ευρώπης είναι αδιαπραγμάτευτος, αφού είναι αδιανόητο για μια ομάδα όπως η Ανόρθωση να μένει εκτός Ευρώπης για τόσα χρόνια.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
-Πρόκειται για μια νέα ομάδα, που δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιάζεται βελτιωμένη. Είτε αμυντικά είτε επιθετικά. Αυτός ήταν ο στόχος από το καλοκαίρι.

Ίσως να δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Η συγκομιδή είναι ικανοποιητική και ακόμα πιο ικανοποιητική είναι η εικόνα της ομάδας. Έχουμε κερδίσει την πλειοψηφία του κόσμου μας. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Θέλουμε με την επιστροφή από τη διακοπή να κάνουμε δεύτερη σερί νίκη.
-Ήταν στοίχημα να κερδίσουμε τον κόσμο και είναι στο χέρι μας να τον κρατήσουμε κοντά. Οι περισσότερες ισοπαλίες ήταν σε ντέρμπι. Η ομάδα βγάζει χαρακτήρα νικητή και πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Είναι αδιανόητο μια ομάδα όπως η Ανόρθωση να μένει τόσα χρόνια μακριά από την Ευρώπη.
-Γίνεται σκληρή δουλειά για να παρουσιαστούν οι πραγματικές δυνατότητες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως ο Άλβες να χρειάζεται γκολ για να ξεμουδιάσει.
-Για Πράνιτς: Είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, αλλά με πολύ καλή συμπεριφορά. Δεν του αρέσει να χάνει. Είναι στολίδι για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
-Σήμερα επιστρέφουν οι παίκτες στις προπονήσεις χωρίς τους διεθνείς. Θα χρειαστούν μερικές μέρες για τον Σισέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα