Απόλλων : Τίποτα από όσα έπρεπε

Το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Οθέλλο ήταν σημαντικό για διάφορους λόγους στον Απόλλωνα. Δεν ήταν σημαντικό, μόνο για τη νίκη η οποία θα έδινε στην ομάδα της Λεμεσού ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ήταν σημαντικό τόσο για τον τεχνικό της ομάδας Ιοάν Αντόνε, να διορθώσει κάποια λάθη και ειδικά στην άμυνα αλλά και για τους παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού να αποδείξουν πως η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ

θα ήταν μια κακή παρένθεση.

Το 1-1 απλά επιβεβαίωσε πως τίποτα από τα πιο πάνω δεν έγιναν και δικαιολογημένα ο κόσμος του Απόλλωνα άρχισε τα μουρμουρητά. Όταν μια ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου δεν μπορεί να εμφανίζεται με αυτό τον τρόπο.

Χωρίς να υποτιμούμε τις δυνατότητες του Οθέλλου ο οποίος το μοναδικό τέρμα που πέτυχε εκτός έδρας ήταν κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας και την χειρότερη επιθετική γραμμή με 8 γκολ, και δέχεσαι γκολ, τότε το πρόβλημα μεγαλώνει.

Είχαν την ευκαιρία τους χθες οι παίκτες του Αντόνε να διασκεδάσουν τον αγώνα αφού κακά τα ψέματα η κλήρωση τους χαμογέλασε. Αντί αυτού πλέον το προβάδισμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο έχει πλέον η ομάδα του Κώστα Σακκά, γιατί αν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» παραμείνει το 0-0 την πρόκριση παίρνει η ομάδα του Κύπριου τεχνικού.

Τα λάθη θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα γιατί ακολουθούν παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά και την πορεία της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα