Πετεβίνος: "Είναι υποχρέωση του ΑΠΟΕΛίστα..."

Δεν είναι ενθαρρυντικές οι ενδείξεις της προπώλησης των εισιτηρίων για την προσέλευση των φίλων του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Νεκτάριο Πετεβίνο. Ο Εκπρόσωπος Τύπου των "γαλαζοκιτρίνων", μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ανέφερε πως διατέθηκαν 1000 εισιτήρια (πέραν των διαρκείας που έχουν δικαίωμα εισόδου) και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως: "Είναι καλή η ώρα του αγώνα

και είναι υποχρέωση του ΑΠΟΕΛίστα να έρθει να στηρίξει την ομάδα».

Αναλυτικά όσα είπε στο Ράδιο Πρώτο

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε: «Η διαδικασία των πλέι οφ είναι η συνέχεια της διαδικασίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που, όπως ειπώθηκε, ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον όταν και οι έξι ομάδες του γκρουπ έχουν κίνητρα. Αν αυτό το πράγμα ισχύει σε κάθε αγωνιστική, μόνο με ενδιαφέρον θα περιμένουν οι φίλαθλοι τα παιγνίδια.

Απ’ εκεί και πέρα, αντιλαμβάνεσαι ότι όλες οι αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες. Καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί το φαβορί και δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει και για το παιγνίδι μας με την ΑΕΚ. Είναι δύσκολη αντίπαλος τα τελευταία χρόνια και μας βάζει δύσκολα σε κάθε ματς. Το ίδιο περιμένουμε και την Κυριακή. Για μας, όμως, είναι απλή η πρόθεση και ο στόχος μας. Ξέρουμε ότι με το απόλυτο μέχρι το τέλος θα κατακτήσουμε τον τίτλο, άρα πάμε ξεκάθαρα για να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε και τον κόσμο στην προσπάθειά μας να προσθέσουμε ακόμα τρεις βαθμούς στη συγκομιδή μας».

Είστε σε θέση να βάλετε πίεση στον Απόλλωνα αν κερδίσετε...

«Αυτό θα ισχύει σε κάθε αγωνιστική. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται πριν από την άλλη. Την περασμένη αγωνιστική παίξαμε εμείς μετά τον Απόλλωνα και ξέραμε ότι αν δεν κερδίζαμε, δεν θα επιστρέφαμε στην κορυφή.

Από την άλλη, θα ήταν προτιμότερο αυτά τα παιγνίδια να γίνονται τις ίδιες ώρες. Και των δύο ομίλων. Είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες, που εξυπακούεται ότι έχεις πίεση».

Θα το ζητήσετε εσείς;

«Το ζητήσαμε ήδη. Το θετικό είναι ότι άλλαξαν οι ώρες λόγω καιρικών συνθηκών. Είχαμε γράψει και εμείς επιστολή στην ΚΟΠ.

Ενδείξεις για την παρουσία κόσμου:

«Δεν είναι ενθαρρυντικές. Πλησιάζουμε τα 1000 εισιτήρια προπώλησης και έχουμε και τα 8.500 διάρκειας. Είναι καλή η ώρα του αγώνα και είναι υποχρέωση του ΑΠΟΕΛίστα να έρθει να στηρίξει την ομάδα».

Αγωνιστικά νέα:

«Δεν υπολογίζεται ο Μαρκής και ο Γιώργος Εφραίμ, που χθες ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος αλλά θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο».

Για τη νίκη στο κύπελλο:

«Η ομάδα αγωνίστηκε με εννέα αλλαγές και παρ' όλα αυτά απέδειξε ότι το πρόβλημα της συνοχής δεν υφίσταται. Προστίθενται και κάποια στοιχεία που θέλει να δει ο προπονητής. Αποδείξαμε ότι η ομάδα βελτιώθηκε στο σύνολό της. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι έχεις επιλογές ετοιμοπόλεμες. Μόνο θετικό είναι αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα