Πετεβίνος: "Έχουμε ένα υψηλό εμπόδιο"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το θέμα της διαχείρισης του Γιώργου Δώνη λόγω των πολλών σερί παιχνιδιών.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
-Το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ αποτελεί παρελθόν. Είναι πολλά τα παιχνίδια και δεν μπορείς να μένεις κολλημένος. Πρέπει να αποδείξουμε πως έχουμε βρει την φόρμουλα και η προσαρμογή μας σε κάθε διοργάνωση είναι πιο ομαλή.

Έχουμε ένα ψηλό εμπόδιο, απέναντι σε ένα συνδιεκδικητή του τίτλου. Γενικότερα, τα αποτελέσματα απέναντι σε αυτές τις ομάδες είναι κομβικά.
ΑΕΚ είχε τα πάνω και τα κάτω της. Δείχνει να βρίσκει τα πόδια της. Θέλουμε να συνεχίσουμε το αγωνιστικό επίπεδο που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να φτάσουμε. Αν το πετύχουμε, μπορούμε να φύγουμε νικητές.
-Ο προπονητής έχει την ευθύνη στην διαχείριση, όμως αυτό προκύπτει από τις επιλογές που έχει. Έχουμε πολλές απουσίες, αφού ήμασταν αρκετά άτυχοι. Πολλοί παίκτες δεν είχαν μυικούς τραυματισμούς, αλλά από χτυπήματα, όπως ο Νικόλας Ιωάννου. Ο Δώνης γνωρίζει το πρόγραμμα της ομάδας και θα κάνει το καλύτερο δυνατό.
-Μιλάνοφ και Εφραίμ έχουν χτίσει μέσω των προπονήσεων την αγωνιστική τους ετοιμότητα, αλλά είναι δυο παίκτες σε αποχή το τελευταίο δίμηνο.
-Ο Πέρεθ φτάνει σε λίγο (14:00 παρά) στην Κύπρο και θα περάσει από εξετάσεις και τεστ. Αν όλα είναι θετικά, θα πάμε για υπογραφές συμβολαίων.
-Με αυτό τον τρόπο που γίνεται η ταυτοποίηση, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να έχουμε λιγότερο κόσμο στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα