«Πέσαμε πάνω από τα μωρά και προσευχόμασταν» –«Μαμά θα πεθάνουμε»

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τους Αγίους Τριμιθιάς, περιοχή που πλήγηκε χθες από το φαινόμενο του ανεμοστρόβιλου.

Οι κάτοικοι της περιοχής σήμερα μετρούν τις πληγές τους, ενώ, μιλώντας στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ, δίνουν συγκλονιστικές περιγραφές για την ένταση του φαινομένου, καθώς και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν.

Λίγες ώρες μετά τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο, οι κάτοικοι είναι στον δρόμο και δεν ξέρουν, όπως δηλώνουν, ποιος θα καταμετρήσει τις ζημιές τους και πώς θα προχωρήσει. Μαρτυρία στην κάμερα

του ΣΙΓΜΑ, αναφέρει ότι σε συγκεκριμένο σπίτι υπάρχουν ζημιές 30 χιλιάδων.

Στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και τον δημοσιογράφο Λεόντιο Χριστοδούλου μίλησε ζευγάρι που διαμένει στην περιοχή και περιέγραψαν τις συγκλονιστικές στιγμές:

«Πέσαμε πάνω από τα μωρά και απλά προσευχόμασταν. Ήταν μία κατάσταση απερίγραπτη. Διήρκεσε 15 - 20 λεπτά και η έντασή του ήταν πρωτοφανής. Ακουγόταν ένα έντονο βουητό, κτυπούσαν πόρτες, τζάμια. Προσευχόμασταν στον Θεό να βγούμε έξω ζωντανοί. Το τι αντικρίσαμε μόλις βγήκαμε έξω δεν περιγράφεται, αλλά σημασία είχε ότι βγήκαμε έξω ζωντανοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα