«Πέντε βήματα μπροστά και δέκα πίσω...»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκο Δημητρίου για τη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΛ και για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Οι δηλώσεις του στο Super Sport FM:

Για την τρίτη σερί νίκη: «Ήταν παιχνίδι που θα πήγαινε στη φάση, στο γκολ. Φαινόταν από την αρχή.

Είχαμε γενικά τον έλεγχο. Δεν φτάσαμε στα συνήθη μας επίπεδα απόδοσης. Έπαιξε ρόλο στο γκολ ότι σε εκείνη τη φάση βρήκαμε ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα. Είχε και την εξυπνάδα ο Άλτμαν που έχει τραβήξει το κουπί. Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν πάρα πολύ και έρχεται τώρα μια διακοπή βάλσαμο. Είμαστε ικανοποιημένοι και πάμε να γεμίσουμε μπαταρίες».

Για τα παράπονα της ΑΕΛ: «Εμείς θεωρούμε ότι δεν υπήρχε λόγος για τη συγκεκριμένη φάση να σηκώσει τόση συζήτηση. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Γιατί δεν έμεινε με 10 η αντίπαλός μας από το ημίχρονο. Έχει κάθε δικαίωμα η κάθε ομάδα να εκφράζει τα παράπονά της. Κάνουν συναντήσεις οι πρόεδροι, λέμε να εμπιστευτούμε το νέο αίμα διαιτητών, αλλά βλέπουμε με το τέλος παιχνιδιών να συζητάμε για τη διαιτησία. Κάνουμε 5 βήματα μπροστά και 10 πίσω. Βλέπουμε να υπάρχουν λάθη, όμως ξέρουμε ότι υπάρχουν και προοπτικές για ορισμένους διαιτητές».

Για τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν έχω πλήρη εικόνα γιατί με το που τέλειωσε το παιχνίδι πήγα στα αποδυτήρια. Αλλά για να μην νομίζει κάποιος ότι κρύβομαι, εμείς καταδικάζουμε ό,τι κι αν συνέβη έξω».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέντε,pente