Κλείνει νέα έξοδος στον αυτο/δρομο σε δύο μήνες - Πότε ολοκληρώνονται τα έργα

Κλειστή είναι από σήμερα και για περίοδο δύο μηνών, η έξοδος προς το Τσέρι, στην περιοχή Χαλεπιανών, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι ο Μηχανικός Έργου Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Λάζαρος Λαζάρου, ανέφερε ότι «η έξοδος θα είναι κλειστή για δύο μήνες, όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει και χρηματική ρήτρα, ύψους 5,5 χιλιάδες ανά ημερολογιακή ημέρα καθυστέρησης εάν δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες εντός χρονοδιαγράμματος. Όταν ανοίξει η έξοδος προς Τσέρι, τότε θα κλείσει για δύο μήνες στην απέναντι

πλευρά η έξοδος από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, στα φώτα dixan, προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού».

Πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα κατασκευάζεται ο ανισόπεδος κόμβος των αυτοκινητοδρόμων, ο οποίος περιλαμβάνει την υπέργεια γέφυρα που διασταυρώνει τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο και τις δύο υπόγειες διαβάσεις που θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2023. Τον Φεβρουάριο θα δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος, όπως τον γνωρίζαμε με έξι λωρίδες.

Συνέστησε «ακόμα λίγη υπομονή» στους πολίτες για την ταλαιπωρία στους δρόμους. «Το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2023», ανέφερε καταληκτικά.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο κοντά στην κλειστή έξοδο των Χαλεπιανών- Κυκλοφοριακό χάος στο σημείο

Keywords
Τυχαία Θέματα