Πέντε εκδόσεις για όλη την οικογένεια

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή, 04 Μαρτίου, στο πακέτο της «Σημερινής»,

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, με αφορμή την μεγάλη ανάγκη του αναγνωστικού κοινού προσφέρει πέντε επιπλέον εκδόσεις που χωρίζονται στις κατηγορίες θρησκείας και υγείας.

Θρησκεία: «Θαυματουργές εικόνες της Ορθοδοξίας», μια έκδοση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τις ιστορικές και θαυματουργικές εικόνες της Χριστιανοσύνης.

Υγεία: «Αντιμετωπίστε την υπέρταση τρώγοντας υγιεινά», ένα βιβλίο

που αποτελεί την κατάλληλη αντιυπερτασική διατροφική αγωγή αλλά και γευστικές συνταγές προκειμένου να προστατεύσετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας από την υπέρταση «Μείνετε νέοι για πάντα», μια έκδοση με αρκετές συμβουλές για το πώς να νιώσετε πιο νέοι, πιο ανάλαφροι και δραστήριοι, «Μειώστε τη ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ φυσικά», μια έκδοση με πρακτικές και πολύτιμες τροφές που βοηθούν αποτελεσματικά τον αγώνα κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων και «Έχετε διαβήτη γλυκαθείτε άφοβα», μια έκδοση με όλα τα γλυκά μυστικά του διαβήτη και πως θα τα χρησιμοποιείτε με ασφάλεια.

Στο πακέτο θα βρίσκεται διαθέσιμο όπως πάντα το περιοδικό ΟΚ! και η ετήσια, ειδική έκδοση “WHO IS WHO - Οι Πρωταγωνιστές Της Κυπριακής Αγοράς” με όλες τις επιχειρήσεις – πρωταγωνιστές ανά τομέα της κυπριακής αγοράς και διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του τομέα τους αλλά και ολόκληρης της εγχώριας οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα