Παρουσίασε τον Αζάρ η Ρεάλ Μαδρίτης! (pcs+vid)

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία,με το Μπερναμπέου να γεμίζει λες και αφορούσε ποδοσφαιρικό αγώνα.Ο Βέλγος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε μπροστά στο ανυπόμονο κοινό της Ρεάλ που τον περίμενε πως και πως,έκανε τα καθιερωμένα τους ¨κολπάκια" με την μπάλα,μίλησε για τη μεταγραφή του τονίζοντας πως έιναι ένα όνειρο και ευχαρίστησε όλο τον οργανισμό της Ρεάλ για την υποδοχή που του επιφύλαξε.

Αρχικά τα matrix

έπαιξαν ένα τέλειο βίντεο με τον Αζάρ να ξεκινάει από μικρή ηλικία το παιχνίδι και να εξελίσσεται στον παικταρά που είναι σήμερα, μέσα από σούπερ προσωπικές ενέργειες και γκολάρες. Λίγο νωρίτερα ο Αζάρ είχε υπογράψει μπροστά στις κάμερες, για να παρουσιαστεί με κοστούμι και όχι με αθλητική περιβολή. «Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της Ρεάλ, να παίξω και να κατακτήσω τίτλους. Αυτό ήταν ένα παιδικό όνειρό μου και θέλω να το απολαύσω στο έπακρο», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου αστεριού των Μερένγκες.

Στη συνέχεια ο Αζάρ άλλαξε, φόρεσε τη λευκή φανέλα και έπαιξε λίγο με την μπάλα, κάνοντας και μία βόλτα σε όλο το τερέν, για να βρεθεί πιο κοντά στους οπαδούς που τον αποθέωναν. Πέταξε μερικές μπάλες στην εξέδρα, φίλησε το σηματάκι με το στέμμα και ουσιαστικά ξεκίνησε έτσι την μεγαλύτερη περιπέτεια της καριέρας του.

"Ήταν ένα όνειρο για μένα από τότε που ήμουν μικρό παιδί να παίξω στην Ρεάλ Μαδριτης και σήμερα είμαι εδώ. Ανυπομονώ να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την Ρεάλ"."Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την οικογένειά μου. Ηταν ένα όνειρο να παίξω εδώ, σας ευχαριστώ όλους",τόνισε ο νέος σταρ των Μαδριλένων.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε για τη μεταγραφή του Αζάρ και τόνισε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Βέλγος

"Είναι μια ξεχωριστή μέρα για το club και αυτούς που το αγαπούν.Είναι ένα σπάνιο συναίσθημα, η Ρεάλ πήρε έναν εκπληκτικό παίκτη, κάποιον που μπορεί να φέρει εδώ κάτι σημαντικό. Πάντα είχαμε μεγάλους παίκτες, όπως αυτός που είναι εδώ σήμερα. Θέλουμε πάντα περισσότερους τίτλους, ποτέ δεν σταματάμε. Γι' αυτό παίρνουμε καταπληκτικούς παίκτες, όπως τον Εντέν Αζάρ. Είσαι εκεί που ήθελες να είσαι. Είναι ένα όνειρο για σένα. Αυτό θα είναι το σπίτι σου, εδώ θα ζήσεις ένα απίστευτο πάθος. Καλώς ήρθες στο νέο σπίτι σου".

Keywords
Τυχαία Θέματα