Ιστορικό ματς ανάμεσα σε Ουόριορς και Ράπτορς

To Game 6 των τελικών του ΝΒΑ θα διεξαχθεί απόψε (04:00) στο Όκλαντ ανάμεσα στους Ουόριορς και στους Ράπτορς

Το αποψινό παιχνίδι θα είναι ιστορικό για πολλούς λόγους.

Αρχικά οι Ράπτορς με νίκη τους στο γήπεδο των Ουόριορς τελειώνουν τη σειρά με 4-2 και κατακτούν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.Οι Ουόριορς θέλουν τη νίκη για να πάνε τη σειρά στο 7ο και τελευταίο

παιχνίδι στην έδρα των Ράπτορς και παράλληλα θέλουν να κερδίσουν για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το τελευταίο τους παιχνίδι στην Oracle Arena.Υπενθυμίζουμε πως από τη νέα σεζόν οι "πολεμιστές" θα μετακομίσουν στο ολοκαίνουριο Chase Center, αξίας $ 1 δισ. στο San Francisco.

Μένει με ενδιαφέρον να δούμε αν σε μία σειρά Τελικών που οι visiting teams έχουν κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, οι Τελικοί θα τελειώσουν απόψε, με τους Warriors να αποχαιρετούν την ιστορική τους έδρα χωρίς νίκη στη σειρά ή αν τα αποθέματα "καρδιάς Πρωταθλητή" έχουν ακόμα υπόλοιπο προς κατάθεση εντός παρκέ, ώστε να επιστρέψουν στο Toronto για μία τελική αναμέτρηση.

Αν οι Raptors κερδίσουν απόψε για πρώτη φορά στην Ιστορία θα κερδίζουν οι εκτός έδρας ομάδες πέντε συνεχόμενα παιχνίδια σε Τελικούς NBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα